![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
25. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Omelety s pikantní houbovou náplní: Vejce rozšleháme se solí a na tuku usmažíme 4 omelety. Potřeme je připravenou náplní, přeložíme v půli a posypeme strouhaným sýrem. Náplň: pokrájené houby podusíme na másle. Ke konci přidáme na kostič ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené brambory s masem a se šlehačkou: Oškrabané a pokrájené brambory povaříme v osolené vodě s trochou kmínu - 15 min. Brokolici povaříme v osolené vodě - 5 min. Povařené brambory, brokolici, vajíčka, pokrájenou cibuli, hořčici, majoránku ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mitetei s houbami: Jemně umleté maso, utlučené koření a česnek utřený se solí promícháváme za postupného přidávání vody. Ze směsi tvoříme válečky. Po odležení v lednici asi 2 hodiny, prudce opečeme na pánvi. Ve zbylém o ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí masové ruličky: Z masa nakrájíme 8 menších plátků, které naklepeme, opepříme a osolíme. Na každý plátek položíme kolečko suchého salámu a kousek pórku. Svineme, upevníme párátkem a každou ruličku namočíme do těstíčka ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový řízek po asijsku: Omytou rýži vařte 15 minut ve 2 l osolené vody, pak ji přeceďte přes síto a nechte okapat. Kolečka cibule osmahněte, osolte, opepřete, ochuťte paprikou a kari. Pečeni nakrájejte na menší, tenké plátky ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní rýžová pánev: Rýži uvaříme podle návodu na sáčku. Oloupeme cibuli i salám a nakrájíme. Cibuli nadrobno, salám na tenké plátky. Pórek očistíme, rajčata necháme okapat. Posekáme na větší kousky. Šťávu dáme zatím stra ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí hrudí s křenem: Omyté maso dáme do nádoby, přidáme 2 l vroucí osolené vody a vaříme asi 2 hodiny. 30 minut před ukončením doby varu přidáme očištěnou, nadrobno nakrájenou zeleninu a půlku oloupané cibule. Špek a zby ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené bramborové placky se zeleninou: V pánvi zahřejeme olej, ve kterém opékáme připravené placky 3-4 minuty do zlatova. Mrkev očistíme, omyjeme a nahrubo nastrouháme. Pažitku opereme a kromě několika špiček pro zdobení nasekáme nadrobno. ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bayerische Weisswurst – domácí klobása: V míse smíchejte všechny ingredience a vytvarujte z těsta rolky – klobásy, 10 cm dlouhé s průměrem asi 5 cm. Klobásky jednotlivě zabalte do pečícího papíru a jejich konce upevněte provázkem. Vložte do ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová svíčková s houbami: Smíchejte mouku se solí, pepřem a paprikou. Obalte ve směsi očištěnou svíčkovou a osmahněte na másle do zlatohněda. Přidejte na pánev cibuli a houby a osmahněte je asi 2 minuty. Přidejte víno a rozmar ... …více»
|