Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sváteční kuřátko

Sváteční kuřátko
28. 08. 2008 Drůbeží maso ++++++++++
Příprava receptu Sváteční kuřátko: Celé kuře ze všech stran i uvnitř pořádně osolíme a jemně posypeme kořením na pečené kuře a vegetou. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na plátky. Česnek oloupeme, nakrájíme na plátky a roz ... …více»

Kuřecí česneková roláda

Kuřecí česneková roláda
27. 08. 2008 Drůbeží maso +++++-____
Příprava receptu Kuřecí česneková roláda: Půlky kuřete vykostíme, osolíme a posypeme oreganem. Na každou půlku dáme plátek sýra, nožičku párku a stočíme jako roládu. Svážeme silnou nití nebo spíchneme kovovými jehlami. Po celém povrchu potřem ... …více»

Kuře na zelenině s paprikou

Kuře na zelenině s paprikou
27. 08. 2008 Drůbeží maso ++-_______
Příprava receptu Kuře na zelenině s paprikou: Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme všechnu nakrájenou zeleninu, necháme chvíli podusit, přidáme koření a papriku. Promícháme a vložíme osolené kuře. Podlijeme a podusíme po obou stranách a dá ... …více»

Kuře se šunkou a žampiony

Kuře se šunkou a žampiony
27. 08. 2008 Drůbeží maso +++-______
Příprava receptu Kuře se šunkou a žampiony: Maso nakrájíme na nudličky, mírně osolíme, opepříme, přidáme kari koření, bramborovou moučku, vejce, sojovou omáčku, dobře promícháme a necháme chvíli odležet. Zatím si na másle nebo jiném tuku osmaží ... …více»

Slepice po zahrádkářsku

Slepice po zahrádkářsku
27. 08. 2008 Drůbeží maso ++++______
Příprava receptu Slepice po zahrádkářsku: Očištěnou slepici rozdělíme na porce, osolíme a osmažíme na rozkrájené slanině a másle do červena. Opečené porce vyjmeme a na zbylém tuku osmahneme drobně pokrájenou zeleninu s cibulí. Na to položíme ... …více»
 

Slepičí ragú

Slepičí ragú
27. 08. 2008 Drůbeží maso +_________
Příprava receptu Slepičí ragú: Slepici vaříme rozpůlenou v osolené vodě. Po půl hodině vaření přidáme zeleninu vcelku a vaříme dál. Měkké maso vyjmeme, vykostíme a nakrájíme na kousky. V osolené vodě si uvaříme květák a rozebereme ... …více»

Slepice na chilli

Slepice na chilli
27. 08. 2008 Drůbeží maso +++++-____
Příprava receptu Slepice na chilli: Uvařenou slepici vykostíme, maso nakrájíme na proužky. Na oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme chilli a papriku a opět osmahneme. Přidáme maso a za stálého míchání ode dna prudce ze vš ... …více»

Krocan s nádivkou

Krocan s nádivkou
27. 08. 2008 Drůbeží maso ++-_______
Příprava receptu Krocan s nádivkou: Prošpikovaného a osoleného krocana naplníme nádivkou v dutině po vnitřnostech, případně i ve voleti. Polejeme rozehřátým máslem, podlejeme trochou vývaru a za občasného podlévání vypečnou šťávou pečem ... …více»

Holoubata s omáčkou Paradis

Holoubata s omáčkou Paradis
27. 08. 2008 Drůbeží maso +-________
Příprava receptu Holoubata s omáčkou Paradis: Holoubata uvnitř i na povrchu osolíme a opepříme. Na dno pekáče dáme na kolečka nakrájenou karotku, na kostky nakrájený celer a na drobno nakrájenou cibuli. Na tento podklad položíme holoubata, poleje ... …více»

Holoubata na víně

Holoubata na víně
27. 08. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Holoubata na víně: Slaninu nakrájíme na kostičky, roztavíme ji a na ní podusíme na nudličky nakrájenou zeleninu. Osolíme, přidáme pepř, nové koření, bobkový list a na tento podklad dáme osolená, očištěná a vykuchaná hol ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !