Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušená drůbež na zelenině a cibulce

fotka Dušená drůbež na zelenině a cibulce
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Dušená drůbež na zelenině a cibulce:

120 g drůbeže (slepice nebo krůty)  | 20 ml oleje  | 250 g cibule  | 4 g mouky  | 50 g rajčat  | 3 g pálivé papriky  | 0,2 g pepře  | 5 g petržele  | 0,1 g bobkový list  | 1 g mleté papriky  | 2 g soli  | 10 ml vína  | 0,2 g saturejky

Postup přípravy receptu Dušená drůbež na zelenině a cibulce:

Očištěné a omyté kuře nakrájíme na jednotlivé porce, které lehce osmažíme v horkém tuku. Do stejného tuku přidáme nakrájenou cibuli na plátky s trochou vody a soli. Dusíme, dokud zelenina nezměkne. Potom přidáme část rajčat, mletou papriku a vše rozmícháme v horké vodě. Přidáme maso a vaříme do poloměkka. Později přidáme mouku rozmíchanou ve vodě, víno, pálivou papriku a ostatní rajčata. Jídlo zapečeme do úplného změknutí a ozdobíme petrželí.


Fotky receptu Dušená drůbež na zelenině a cibulce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušená drůbež na zelenině a cibulce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !