Postup přípravy receptu Krůtí nudličky na víně:
Krůtí prsa omyjte a osušte. Potom je očistěte a nakrájejte na nudličky. Podle chuti osolte, okořeňte pepřem a posypte mletou paprikou. Nakonec maso zakapejte trochou olejem a nechte asi 10 minut odpočinout na chladnějším místě. Žampiony očistěte, kloboučky oloupejte a překrájejte na čtvrtiny. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké plátky. Pórek omyjte a nakrájejte na plátky. Ve větší pánvi rozehřejte olej a krůtí nudličky zprudka orestujte dozlatova. Vyndejte a udržujte zakryté pod pokličkou, aby byly teplé. Na vypečeném tuku nechte zesklovatět na plátky nakrájenou cibuli, vložte žampiony, orestujte a nakonec přidejte nakrájený pórek. Všechno zlehka promíchejte, zalijte červeným i bílým vínem a na středním plameni za stálého míchání vařte do té doby , než se tekutina svaří zhruba na polovinu. Potom vložte do pánve zpátky nudličky masa a vše ještě krátce prohřejte. Nakonec trošku osolte, opepřete a lžičkou worcesterové omáčky pokapejte. Přílohou je dobrá rýže.