8 plátků anglické slaniny
| 4 kuřecí prsíčka
| 200 g malých žampiónů
| 1 lžíce hladké mouky
| 400 g konzervovaných loupaných řajčat s česnekem
| 1 kostka hovězího bujonu
| 2 lžíce worchestrové omáčky
| 1 hrst nasekané petrželky
Postup přípravy receptu Kuře pro myslivce:
V nižším kastrolu škvaříme slaninu asi dvě minuty, aby začala hnědnout. Vsypeme kousky kuřete a smažíme 3-4 minuty, až začnou hnědnout. Poté zvýšíme plamen a přisypeme houby. Přilijeme rajčata i s nálevem, rozdrobíme kostku vývaru, promícháme a na vyšším plameni vaříme deset minut. Pak už jen zastříkneme worcestrem, přimícháme petrželku a podáváme se šťouchanými bramborami, rýží nebo těstovinami.
Fotky receptu Kuře pro myslivce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!