![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
12. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žebírko po bordeauxsku: Nejprve si připravíme omáčku. V hrnci rozpustíme 20 g másla, přidáme šalotku a za stálého míchání dusíme 7 minut, aby změkla. Zalijeme vínem a vaříme, dokud se objem nezmenší asi o dvě třetiny. Přidám ... …více»
|
![]() |
11. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečeně se zeleninou: Kapustičky očistíme, vsypeme do vroucí osolené vody a přibližně 20 minut vaříme. Mrkev oškrábeme, opláchneme a nakrájíme na tyčinky. Po 10 minutách varu přidáme ke kapustičkám. Omyjeme brambory a vaří ... …více»
|
![]() |
11. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí mleté maso s cuketou: Cibuli a česnek nasekáme na drobno. Cuketu nakrájíme na kolečka, žampiony na tenké plátky. Na oleji osmahneme cibuli a česnek, přidáme mleté hovězí maso, krátce podusíme a přidáme žampiony a cuketu. . ... …více»
|
![]() |
11. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rudolfův biftek (svíčková v cibulovo-smetanové omáčce): Silnější plátky z pravé svíčkové naklepeme hřbetem ruky a opět z něj vytvarujeme původní špalík masa. Pak naklepané maso pomalu osmažíme na kvalitním másle, po obou stranách asi 4 minuty. Poté ho vyjm ... …více»
|
![]() |
11. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí na víně s jablky: Hovězí nakrájíme na kostky. Cibuli a slaninu nakrájíme na jemno. Na polovině slaniny a oleje osmažíme cibuli jak na guláš. Na pánvi na 2. polovině slaniny a oleje prudce osmažíme maso. Do hrnce dáme o ... …více»
|
![]() |
11. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš se zelím a žampiony: Nakrájenou cibuli usmažíme na tuku dozlatova, přidáme papriku, zpěníme, vložíme nakrájené maso, orestujeme, zalijeme polovinou vody, osolíme, dochutíme pepřem a novým kořením, bobkovým listem, kmín ... …více»
|
![]() |
11. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí s kešu oříšky: Smícháme škrob, sójovou omáčku a arašídový olej. Maso nakrájíme na nudličky, přilijeme marinádu, promícháme a necháme uležet. Ve woku rozehřejeme olej, přidáme prolisovaný česnek, cibuli, kešu oříšky, ... …více»
|
![]() |
10. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí plátky na způsob zvěřiny: Půlku drobně krájené cibule zpěníme na oleji, přidáme na kostičky krájenou slaninu a osmažíme. Pak vložíme na menší plátky krájené a naklepané maso, osmažíme, osolíme, opepříme a dusíme tak dlouho, až ... …více»
|
![]() |
10. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slovenské plněné roštěnky: Roštěnky naklepeme, osolíme, okořeníme pepřem a kmínem. Slaninu a uzený bůček nakrájíme na kostičky, přidáme drobně krájenou cibuli a vše na sádle opražíme. Přidáme kysané zelí a podusíme. Touto směsí ... …více»
|
![]() |
10. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky na slanině: Slaninu nakrájíme na kostičky a roztavíme. Ke slanině vsypeme nadrobno nakrájenou cibuli a krátce ji osmahneme. Maso naklepeme. na okrajích nařízneme, osolíme a zlehka obalíme v mouce. Poté je po obou ... …více»
|