![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vařený hovězí jazyk: Jazyk omyjeme, přistavíme do studené vody a vaříme mírným varem doměkka. Zeleninu přidáme až v poslední půlhodině varu. Uvařený jazyk vložíme na chvíli do studené vody, aby se dal snadněji loupat. Výv ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí pečeně s mrkví: Kořenovou zeleninu očistíme, omyjeme a rozkrájíme na kousky. Opláchneme a osušíme maso, potřeme je solí a pepřem. V kastrole zahřejeme 2 polévkové lžíce tuku a maso na něm z obou stran opečeme. Přidám ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Steak po irsku: Bifteky lehce naklepejte, posypte drceným pepřem a urovnejte do původního stavu. Zakápněte whisky a olejem a nechte rozležet. Pak je opečte z obou stran na pánvi potřené olejem a přendejte je na nahřá ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnka s jablky: Maso obalené v mouce opečeme. Osmažíme 4 cibule, podlijeme vřelou vodou, přidáme sladkou papriku, pepř, sůl, hořčici, nadrobno nastrouhaná vykrájená jablka a maso. Vše dusíme. Musíme je podlívat. Usma ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí s opilými brusinkami: Maso nakrájíme na 8 stejných plátků, které z obou stran osolíme. Pro přípravu masa je vhodné použit hlubší pánev nebo kastrol, v kterém rozpustíme máslo. Jednotlivé plátky rychle opečeme z obou stran ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uherský guláš: Na 4 dkg sádla osmažíme nakrájenou cibuli a polovinu mleté papriky, přidáme na kostky nakrájené maso, mírně podlijeme vodou a dusíme téměř doměkka. Poloměkké maso vyjmeme, štávu vydusíme na tuk, ... ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Biftek s křenem: Naporcované, omyté a osušené maso naklepeme, opepříme a vložíme do rozpáleného oleje. Po obou stranách opékáme pod poklicí cca 2 min. Pak je přendáme na talíř a osolíme. Ve zbylém oleji necháme rozpus ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kovbojský guláš: Na pánev hodíme nakrájenou slaninu a necháme osmahnout cibuli pokrájenou na drobno. Přidáme kousky nakrájeného hovězího a klobásy. Stále mícháme. Poté přidáme čenek, kukuřici, rajčata a fazole a vařím ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zbojnická hovězí roláda: Maso rozklepeme na plát, který potřeme solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Potom na něj rozložíme na tenké plátky nakrájenou slaninu a zabalíme roládu, kterou svážeme provázkem. Připravíme si cibulo ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Roštěná na česneku: Očištěnou roštěnou nakrájíme na plátky, rozklepeme a osolíme. V kastrolu rozpálíme olej, opečeme na něm plátky masa z obou stran, vyjmeme je a dáme stranou. Na rozpáleném oleji po mase zpěníme najemno ... …více»
|