![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky po mezimursku: Roštěnky lehce naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce, opečeme na polovině oleje a podusíme. Cibulku nakrájíme na drobno, osmahneme na zbytku oleje, přidáme nasekaný česnek a petrželku, přili . ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí filé s brambory: Z masa nakrájíme plátky, slabě je naklepeme a okraje nařízneme. Osolíme a rychle opečeme po obou stranách v polovině oleje. Ve zbývajícím oleji osmažíme najemno nakrájenou a na kostičky pokrájenou zel ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný marinovaný roštěnec: Roštěnec očistíme a vytvoříme v něm kapsu. Cibuli krátce orestujeme na másle, přidáme nakrájené žampiony, šunku, strouhanku a nazávěr přidáme vajíčka. Směsí naplníme kapsu vytvořenou v mase. Otvor spí ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí ragú s houbami a okurkou: Pokud děláme z čerstvých hub, tak je pokrájíme na plátky, osolíme, přidáme mletý kmín a dusíme je cca 6 min. Sušené namočíme a vymačkáme.
Na tuku zpěníme krájenou cibuli, přidáme papriku a maso kráje ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky v pikantním nálevu: Roštěnky naklepeme. Všechny přísady nakládací směsky smícháme, dobře vyšleháme. Touto směskou protáhneme naklepané roštěnky a necháme marinovat poskládané na sobě 1-2 dny v lednici, zbytek marinády na ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí dušené s vínem: Na kostičky krájenou slaninu a cibuli osmahneme, přidáme půl kila hovězího masa krájeného na kostky, osolíme, opepříme, okořeníme tymiánem, oreganem, česnekem, přilijeme 2 dcl bílého vína. Pod poklicí ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Restované čínské nudle s hovězím masem a zeleninou: Maso nakrájíme napříč vláken na tenké plátky a krátce marinujeme ve směsi ústřicové a sojové omáčky, medu a sezamového (nebo jiného) oleje.
Maso promícháme s marinádou a necháme uležet.
V horké vodě ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vařené hovězí maso se salátem: Připravíte si hovězí vývar. Uvařené maso rozdělte na 2 porce /druhou si můžete dát k večeři/ Připravte si salát: nakrájíte čerstvé zelí, pak je osolíte, aby změklo a zalijete nálevem. ... ... ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušená kapusta s hovězí konzervou: Cibuli oloupeme, nakrájíme a opečeme ji na rozpáleném tuku. Pak přidáme očištěnou a na nudličky nakrájenou kapustu, koření, lehce podlijeme vodou a necháme asi 20 minut dusit pod pokličkou. Pak přidá ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Sraročeské roštěnky: Roštěnky na okraji nakrojíme, osolíme je, opepříme a poprášíme moukou. Na sádle zpěníme drobně pokrájenou cibuli a roštěnky na ní po obou stranách opečeme, až zezlátnou. Pak je podlijeme a na každou r ... …více»
|