![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medailonky na topinkách: Medailonky potřete směsí oleje a pepře. Z jater vyřízněte bílé části, krajíce veky osmahněte a odložte do teplé trouby.
Na lžíci másla zahřejte chřest, trochu osolte.
Pánvičku ... ... …více»
|
![]() |
13. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky v cibulovém obalu: Plátky roštěnek naklepeme a okrajovou část nařízneme. Osolíme, opepříme z obou stran. Připravíme si těstíčko z rozmíchaných syrových vajec, najemno nakrájené cibule a mouky. Roštěnky obalíme v těstí . ... …více»
|
![]() |
13. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí ragú s houbami: Na kostky krájenou slaninu rozpálíme na kastrole, přidáme krájenou cibuli, na kostky krájené maso, lisovaný česnek, orestujeme. Přidáme 0,5 lžičky papriky, sůl, pepř, 3 bobkové listy, tymián, tlučené ... …více»
|
![]() |
13. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Strážnická roštěná se šlehačkou: Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a na tuku z obou stran opečeme. Vyjmeme je, na tuku osmažíme cibuli, přidáme papriku, zpěníme a hned zalijeme trochou vody nebo vývaru, přidáme p ... …více»
|
![]() |
12. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí roštěná pečeně se švestkovou omáčkou: Hovězí roštěnou osušíme, posolíme, posypeme pepřem a oreganem. Polijeme vinným octem, který do masa prsty jemně vklepeme. Necháme asi tři hodiny v chladu odležet.
Na hluboké pánvi rozpálíme olej a ... …více»
|
![]() |
12. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš Bílé paní: Na sádle usmažíme do světle zlatova cibuli jemně nakrájenou, zamícháme papriku a ihned vložíme na kousky pokrájené hovězí maso. Dusíme a podle potřeby zaléváme horkou vodou. Asi po půl hodině přidáme ... …více»
|
![]() |
12. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Steak na černém pepři: Steaky po obou stranách potřeme olejem a obalíme je v drceném pepři. Ve velkém hrnci rozpustíme máslo a steaky osmahneme 2 - 4 minuty s každé strany. Délka smažení záleží na tom, jak propečený steak ... …více»
|
![]() |
12. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svíčková na houbách: Svíčkovou nakrájíme na kostky a opečeme na grilu nebo na pánvi. Oloupané brambory nakrájíme na kostičky nebo na kolečka a rovněž opečeme na pánvi. Stejně tak cibuli pokrájenou na kolečka. Potom na más ... …více»
|
![]() |
12. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Provensálské hovězí: Hovězí nakrájíme na kostky 4x4, cibuli a mrkev na kolečka, žampiony slijeme. Použijeme velký, nejlépe litinový hrnec, do něj začneme skládat cibuli, maso, koření, sůl, žampiony a mrkev.
Pěkně ... ... …více»
|
![]() |
12. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané hovězí v máslovém těstě s houbovou omáčkou: Hovězí maso potřeme solí, pepřem a hořčicí. Předsmažíme na malém množství oleje. Červenou cibuli nasekáme nadrobno, zesklovatíme na oleji, osolíme a přihodíme kuřecí játra. Ochutíme nastrouhaným česne ... …více»
|