Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 15.05. 2025
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené maso v kedlubnách

Dušené maso v kedlubnách
9. 04. 2008 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Dušené maso v kedlubnách: Na oleji zpěníme drobně krájenou cibuli, přidáme kostky hovězího masa, osolíme a za stálého míchání prudce opečeme. Podlijeme horkou vodou, opepříme a dusíme pod pokličkou. K poloměkkému masu doplníme ... …více»

Hovězí plátky v Knoroxu

Hovězí plátky v Knoroxu
9. 04. 2008 Hovězí maso +++_______
Příprava receptu Hovězí plátky v Knoroxu: Plátky naklepeme ve strouhance, namočíme ve vejci a prudce opečeme. Na pekáč si připravíme vodu a Knorox, do toho klademe opečené plátky a dusíme v troubě do měkka. Plátky je možné v pekáči proložit k ... …více»

Hovězí guláš s cuketou

Hovězí guláš s cuketou
9. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí guláš s cuketou: V kastrolu se silným dnem rozehřejeme olej a orestujeme na něm kostičky cibule do zlatohněda. Přidáme kostky masa a osmahneme ho. Vmícháme protlak a papriku. Podlijeme vodou, osolíme a pod pokličkou d ... …více»

Okaté maso

Okaté maso
9. 04. 2008 Hovězí maso ++++++++-_
Příprava receptu Okaté maso: Do masa nařízneme ostrým tenkým nožem několik otvorů. Část otvorů rozšíříme rukojetí větší měchačky a vyplníme je párky nebo klobásou. Do zbývajících otvorů zasuneme nudličky slaniny. Maso převážeme s ... …více»

Dietní guláš s celerem

Dietní guláš s celerem
9. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Dietní guláš s celerem: Hovězí maso nakrájíme na větší kousky, opečeme na sucho na teflonové pánvi, pak podlijeme horkou vodou a dusíme. K poloměkkému masu přidáme na nudličky pokrájený celer a asi čtvrť hodiny před odstaven ... …více»
 

Hovězí v rendlíku

Hovězí v rendlíku
9. 04. 2008 Hovězí maso +++++_____
Příprava receptu Hovězí v rendlíku: Předehřejeme troubu na 160°C. Osolené maso opečeme na rozpáleném oleji ve velkém pekáči tak, aby se zatáhlo. Přidáme slaninu nakrájenou na kostičky a osmahneme ji doměkka. Přimícháme prolisovaný česne ... …více»

Roštěnky marinované v česneku a pivu

Roštěnky marinované v česneku a pivu
9. 04. 2008 Hovězí maso +++-______
Příprava receptu Roštěnky marinované v česneku a pivu: Roštěnky naklepeme, na okrajích nařízneme, potřeme česnekem, osolíme, opepříme a zalijeme pivem tak, aby byly roštěnky zakryté, ale neplavaly. Necháme v chladničce odležet do druhého dne. Potom osmaží ... …více»

Argentinský steak s marinádou chimichurri

Argentinský steak s marinádou chimichurri
9. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Argentinský steak s marinádou chimichurri: 1. Osolené a opepřené maso přelijte většinou chimichurri a tři až čtyři hodiny marinujte. Půl hodiny před přípravou ho vyjměte a troubu předehřejte na 240 stupňů. Maso přelité zbylou marinádou pečte ... …více»

Hovězí terijaki

Hovězí terijaki
9. 04. 2008 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Hovězí terijaki: Do omáčky naložíme na nudličky pokrájené maso (nejméně na 2 hod., lépe přes noc). Na pánvi opečeme do zlatova cibuli, přidáme maso, osmahneme,přidáme omáčku a na konec pokrájenou papriku. Dusíme do mě ... …více»

Svíčkové řezy s jarní zeleninou

Svíčkové řezy s jarní zeleninou
9. 04. 2008 Hovězí maso +++++++-__
Příprava receptu Svíčkové řezy s jarní zeleninou: Svíčkovou mírně naklepeme, osolíme, rychle opečeme po obou stranách v rozpáleném oleji a vyjmeme. Do výpeku dáme nakrájené žampiony, osmahneme, přidáme máslo, ve slané vodě uvařenou, scezenou zeleninu ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !