![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené maso v kedlubnách: Na oleji zpěníme drobně krájenou cibuli, přidáme kostky hovězího masa, osolíme a za stálého míchání prudce opečeme. Podlijeme horkou vodou, opepříme a dusíme pod pokličkou. K poloměkkému masu doplníme ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí plátky v Knoroxu: Plátky naklepeme ve strouhance, namočíme ve vejci a prudce opečeme. Na pekáč si připravíme vodu a Knorox, do toho klademe opečené plátky a dusíme v troubě do měkka. Plátky je možné v pekáči proložit k ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí guláš s cuketou: V kastrolu se silným dnem rozehřejeme olej a orestujeme na něm kostičky cibule do zlatohněda. Přidáme kostky masa a osmahneme ho. Vmícháme protlak a papriku. Podlijeme vodou, osolíme a pod pokličkou d ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Okaté maso: Do masa nařízneme ostrým tenkým nožem několik otvorů. Část otvorů rozšíříme rukojetí větší měchačky a vyplníme je párky nebo klobásou. Do zbývajících otvorů zasuneme nudličky slaniny. Maso převážeme s ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Dietní guláš s celerem: Hovězí maso nakrájíme na větší kousky, opečeme na sucho na teflonové pánvi, pak podlijeme horkou vodou a dusíme. K poloměkkému masu přidáme na nudličky pokrájený celer a asi čtvrť hodiny před odstaven ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí v rendlíku: Předehřejeme troubu na 160°C. Osolené maso opečeme na rozpáleném oleji ve velkém pekáči tak, aby se zatáhlo. Přidáme slaninu nakrájenou na kostičky a osmahneme ji doměkka. Přimícháme prolisovaný česne ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky marinované v česneku a pivu: Roštěnky naklepeme, na okrajích nařízneme, potřeme česnekem, osolíme, opepříme a zalijeme pivem tak, aby byly roštěnky zakryté, ale neplavaly. Necháme v chladničce odležet do druhého dne. Potom osmaží ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Argentinský steak s marinádou chimichurri: 1. Osolené a opepřené maso přelijte většinou chimichurri a tři až čtyři hodiny marinujte. Půl hodiny před přípravou ho vyjměte a troubu předehřejte na 240 stupňů. Maso přelité zbylou marinádou pečte ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí terijaki: Do omáčky naložíme na nudličky pokrájené maso (nejméně na 2 hod., lépe přes noc). Na pánvi opečeme do zlatova cibuli, přidáme maso, osmahneme,přidáme omáčku a na konec pokrájenou papriku. Dusíme do mě ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svíčkové řezy s jarní zeleninou: Svíčkovou mírně naklepeme, osolíme, rychle opečeme po obou stranách v rozpáleném oleji a vyjmeme. Do výpeku dáme nakrájené žampiony, osmahneme, přidáme máslo, ve slané vodě uvařenou, scezenou zeleninu ... …více»
|