![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
24. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékané špagety s hovězí konzervou: Hovězí konzervu podusíme spolu s lečem, přídáme Knorox, dochutíme, dáme na pekáč, uvaříme špagety, promícháme a posypeme strouhaným sýrem. Zapečeme.
... ... …více»
|
![]() |
22. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kyselá hovězí pečeně: Víno, ocet, na plátky nakrájenou cibuli a mrkev, hořčici, koření a sůl smícháme, přidáme maso (v celku) a necháme je v této směsi přes noc proležet. Pak maso necháme okapat, prudce opečeme po všech st ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Obložený biftek s mandlovými lupínky: Z kusu odblaněné svíčkové nařežeme plátky 3 až 4 cm tlusté. Naklepeme je hřbetem nože. Po jedné straně je potřeme olejem, opepříme a naskládáme na sebe. Necháme proležet. Na pánvi rozpustíme máslo, př ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ořechové závitky: Plátky rostbífu stočíme do kornoutků, položíme na mísu nebo talířky a do nich ozdobně nastříkáme játrovou pěnu. Doplníme ořechy, plátky rajčete, kolečky pórku, koprem a snítkou petrželky. ... ... ... ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené masové hašé: Cibulku necháme zpěnit na oleji. Přisypeme mouku a uděláme jíšku. Zalijeme mlékem, přidáme najemno namleté hovězí maso, osolíme a opepříme. Povaříme asi 10 minut. Pak přidáme vejce a nasekanu petrželk ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušený karbanátek: Maso a namočenou žemli spojíme vejcem, osolíme a okořeníme majoránkou a petrželkou. Přidáme trochu strouhanky a tvoříme karbanátky, které na sucho opečeme, pak podlijeme vývarem z kostí a dusíme. Šťáv ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svíčková pečeně: Maso opečeme na sucho, podlijeme vodou, přidáme sádlo, spařenou sekanou cibuli, nakrájenou zeleninu a dusíme do měkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně. Povaříme, přec ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slovenská pečeně: Maso opečeme na sucho, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Maso vyjmeme, šťávu zahustíme smetanou s moukou a povaříme. Do omáčky přidáme pokrájenou dušenou zeleninu i s vývarem. Osolíme, okořeníme citr ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažená selská hrouda: Maso umeleme, dobře promícháme se dvěmi vejci, namočenou žemlí v mléce, solí a pepřem. Z hmoty tvoříme placičky, do středu navršíme kopičku na kostičky nakrájeného sýra a uzeného masa. Placičky uzav . ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plzeňský karšouch: Maso umeleme, nastrouháme syrové brambory, přidáme vejce, mléko, mouku, česnek utřený se solí, pepř, majoránku a vše dobře promícháme. Tvoříme malé placičky, a smažíme je na rozpáleném oleji po obo . ... …více»
|