![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí biftek a pažitkovým máslem: Odleželou svíčkovou nakrájíme na dvoucentimetrové plátky a tupou stranou nože mírně naklepeme, posypeme drceným pepřem a osolíme. Na rozpáleném oleji maso opečeme, na každé straně asi 4 minuty. Biftek ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Spezzatino - guláš po italsku: 20 minut vařte ve 200 ml vody ocet, nakrájený řapíkatý celer, nakrájenou mrkví, 2 bobkové listy a polovinou (200 g) cibule. Ještě teplou směs nalijeme na nakrájenou kližku a necháme 30 minut marinovat ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Biftek s fantazií: Cibuli nakrájejte na tenké plátky. Rozpalte 2 lžíce oleje a cibuli v něm za neustálého míchání osmažte do zlatova. Takto připravenou cibuli odložte bokem. V pánvi rozehřejte další 2 lžíce oleje. Bifte ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Burgundský jednohrnec: Hovězí maso nakrájíme na kousky. Cibule oloupeme a nadrobno nasekáme. Mrkev očistíme a nakrájíme na kolečka (polovinu odložíme stranou), žampióny nakrájíme na plátky. Do hrnce (nejlépe kameninového) k ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí závin: Rozklepeme plát hovězího masa na plátek asi 20 x 30 cm. Pomažeme hořčicí a nahoru položíme anglickou slaninu a pruhy okurek a klobásek, přidáme cibuli, (kdo má rád, přidá i česnek), zavineme, převážem ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené hovězí s rajčaty a mrkví: Nakrájené hovězí maso obalíme v mouce, osolíme, opepříme. Rajčata ponoříme na půl minuty do vařící vody, oloupeme a pokrájíme, mrkev pokrájíme na plátky a osmažíme na části tuku. Na zbylém tuku opečem ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí křenová roláda: Maso naklepeme, osolíme, rozetřeme máslo a posypeme nastrouhaným křenem. Zavineme do rolky a sešijeme, aby křen nevypadl. Na másle zpěníme cibuli, vložíme rolku a občas podléváme. Když je maso hotové, ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí perkelt: Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, česnek oloupeme a nasekáme. V pánvi rozpustíme sádlo a cibuli i česnek v něm zpěníme. Přidáme paprikové lusky nakrájené na proužky a krátce orestujeme. Hovězí mas ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnka na krupkách: Cibulku nakrájenou na kolečka zpěníme na oleji, přidáme bobkový list, mletou papriku, pepř, sůl na nudličky nakrájenou roštěnku a osmahneme. Podlejeme horkou vodou, a když se začne vařit, vsypeme . ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí s těstovinami: Cibuli a česnek osmahneme dozlatova v olivovém oleji, přidáme maso. Až v mase nejsou syrové kousky přidáme rajský protlak, omáčku Arturo, sůl a pepř. Směs zvolna přivedeme k varu.
Těstoviny uvaříme p ... …více»
|