![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí steaky marinované v medu: Smícháme řádně olej, sójovou omáčku, med, vodu, cibuli a česnek. Vložíme směs do igelitové tašky a pořádně s ní zatřeseme, aby se přísady spojily. Otevřeme, vložíme steaky, vytlačíme vzduch a necháme ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí steaky s omáčkou z sherry a modrého sýru: 1. Opepříme steaky z obou stran a na v horkém oleji děláme 6-16 minut. Poté je přeneseme na talíř a necháme odpočívat.
2. Z pánve vylijeme olej, pánev vrátíme nad plamen a počkáme, až sedlina zhnědne ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety s krémovou omáčkou s ginem a jalovcem: Kotlety okořeníme čerstvě mletým pepřem a zakapeme 4 lžičkami Ginu. V pánvi rozpustíme olej a kotlety v něm zprudka opečeme. Pak ještě při mírnější teplotě z každé strany 5 minut dopékáme. Kotlety vyj ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Královský steak: Na oleji opečeme osolený a opepřený steak. Vyjmeme. Ve výpeku orestujeme kousky ovoce. Vyjmeme. Výpek zjemníme smetanou, vložíme opečený steak a prohřejeme. Na talíři steak přelijeme omáčkou a zdobíme ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masové závitky se sýrem: Pórek očistěte, podélně rozkrojte, omyjte, nakrájejte na kostičky. Máslo rozehřejte v pánvičce a minutu v něm restujte pórek. Hovězí maso pomelte a smíchejte s pórkem, přidejte žloutky, osolte a opepř ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pfeffersteak: Zelený pepř nahrubo podrtíme. Steaky silně okořeníme pepřem. Rozpálíme olej v pánvi, až začne kouřit.
Steaky z každé strany 1 - 1,5 minuty opečeme. Nyní steaky zabalíme folie (alobalu), kterou jsme p ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Roastbeef na pepři s pomerančovou omáčkou: Smícháme mouku s hořčičným práškem a solí. Omyté a osušené maso ze všech stran dobře potřeme touto směsí a necháme 5 minut stát.
Potom maso vložíme do pekáče a podlejeme vodou i vínem. Pečeme 60 - 12 ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí plátky na víně: Hovězí plátky naklepeme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Naplníme nádivkou, stočíme a spíchneme jehlami. Nakrájenou cibuli osažíme na másle, přidáme připravené závitky, osmažíme ... ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vinohradský biftek: Biftek ze svíčkové jemně naklepeme rukou, mírně okořeníme bilým pepřem a posypeme trochou bazalky. NESOLÍME. Biftek prošpikujeme slaninou na a nudličky pokrájenými mandlemi. Opečeme prudce na tuku, ab ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roládky z hovězího masa: Plátky hovězího masa omyjeme, osušíme a z jedné strany potřeme hořčicí a okořeníme solí a pepřem. Nyní nakrájíme slaninu a okurky na malé kousky. Plátky masa poklademe takto připravenými kousky a zaro ... …více»
|