![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené hovězí po katalánsku: Cibuli a česnek nakrájíme na plátky, osmažíme na oleji do zlatova, přidáme na kostky nakrájené maso a osmažíme po všech stranách. Zalijeme je vínem, osolíme, opepříme, vmícháme rajčatový protlak zředě ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Svíčkové řezy na zelenině: Omyté porce svíčkové zlehka naklepeme, osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm z obou stran opečeme. Poté vyjmeme a uchováme v teple. Na zbylém oleji orestujeme nakrájenou zeleninu ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí ragú na houbách: K přípravě hovězího ragú se nejlépe hodí pruh masa, který je přirostlý k podélné straně svíčkové. Očištěné a na kousky rozkrájené maso dusíme na sádle pod pokličkou. Je-li třeba, podléváme ho občas v ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Asijský guláš: Maso nakrájíme na tenké nudličky a smícháme s česnekem nakrájeným na plátky. Přidáme trochu cukru, soli, chilli, sójovou omáčku a necháme přes noc odležet. Houby podusíme a odstavíme. Na sádle osmahne ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plzeňský guláš: Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, zpěníme, přidáme na kostky nakrájené maso a za stálého míchání osmahneme. Přidáme pepř, utřený česnek, sůl, podlijeme částí vývaru a dusíme. Pod ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Blančin boršč: Na másle podusíme 30 - 40 minut na nudličky nakrájenou červenou řepu s protlakem a octem. Zvlášť na másle dusíme 20 minut nakrájenou cibuli a rovněž na nudličky nakrájenou mrkev a petržel s cukrem. Ze ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso na houbách: Hovězí maso nakrájíme na plátky. Naklepeme a pokapeme olejem. Okořeníme solí, pepřem a paprikou. Nakrájíme cibule, které zpěníme na tuku. Přidáme papriky nakrájené na plátky, spařená a oloupaná rajčat ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vídeňská hovězí šťavnatá pečeně: Maso - je-li třeba - odblaníme, naklepeme, osolíme, opepříme a prudce opečeme po všech stranách v rozehřátém sádle. Potom k němu přidáme drobně nakrájenou cibuli, nepatrně ji osmahneme a za občasného ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Cara-čorba: Hovězí maso dusíme s houbami a během dušení podléváme vodou. Přidáme rajčata nebo rajčatový protlak a vše udusíme doměkka. Zahustíme nasucho opraženou moukou, rozmícháme ve smetaně a povaříme. Okoření ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí plátky s ústřicovou omáčkou: Maso nakrájíme přes vlákna na velmi slabé plátky. Promícháme s trochou sojové omáčky, přidáme rýžové víno nebo sherry, sezamový olej a škrobovou moučku. Necháme uležet. Na rozpálený olej vložíme maso, ... …více»
|