![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gratinované hovězí maso: Slaninu nakrájíme na kostičky a cibuli na čtvrtky. V malém kastrolku rozehřejeme slaninu, kterou spolu s cibulí necháme zezlátnout Obojí potom vyjmeme, přidáme máslo, zaprášíme moukou a za stálého míc ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Miroton: Slaninu nakrájíme na kostičky a cibuli na čtvrtky. V malém kastrolku rozehřejeme slaninu, kterou spolu s cibulí necháme zezlátnout Obojí potom vyjmeme, přidáme máslo, zaprášíme moukou a za stálého mí ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plamen: Maso nakrájíme na nudličky. Cibuli a papriku nakrájíme na půl kolečka. Na pánvi rozehřejeme tuk a maso zprudka osmahneme. Když je maso osmahnuté zasypeme moukou a podlejeme vodou, aby se nám to nepřip ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gratinované roštěnky se sýrem: Roštěnky naklepeme, opepříme, opaprikujeme, pokapeme olejem a dáme 3 hodiny do chladničky odležet. Potom je necháme okapat, osolíme, zaprášíme moukou a na rozpáleném oleji je zprudka po obou ... ... …více»
|
![]() |
6. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kořeněná hovězí pečeně: Maso odblaníme, osolíme a potřeme směsí z rozdrceného bobkového listu, hořčice a oleje.(můžeme přidat česnek) Omytou cibuli nakrájenou na nudličky osmažíme dozlatova na pekáči s olejem na který ... ... …více»
|
![]() |
5. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vydatná zeleninová směs s hovězím masem: Maso nakrájíme na větší kostky. Nakrájíme brambory, zeleninu pokrájíme na kolečka nebo kostičky a zelí na tenké plátky. Oloupeme a nasekáme cibuli. Troubu předehřejeme na 180 stupňů Celsia. V hrnci za ... …více»
|
![]() |
5. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rýžové nudle s hovězím masem a jarní cibulkou: Nudle nalámeme na menší kousky, vložíme je do většího množství osolené horké vody (80-90 stupňů) a necháme 5 minut stát. Scezené nudle propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Houby dáme do stude ... …více»
|
![]() |
5. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí roštěnky na slanině: Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.
Nakrájíme si cibuli na půlplátky a mrkev na kolečka (můžeme ji také nahrubo nastrouhat). Na oleji si osmažíme cibulku dorůžova, a postupně p ... …více»
|
![]() |
5. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Francouzský biftek: Bifteky důkladně naklepeme a opečeme je z obou stran na rozpáleném tuku doměkka. Potom je osolíme, opepříme, dáme na talíře s hranolkami nebo opékanými bramborami a připravíme si omáčku. Dvě lžíce ole ... …více»
|
![]() |
4. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bleskurychlý rostbíf: 1. Maso očistěte a odblaňte. Vložte je do misky, osolte, opepřete a zalijte olejem s worcesterskou omáčkou; mělo by být celé ponořené. Uložte do lednice a nechte nejméně čtyřiadvacet hodin marinovat. ... …více»
|