![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapustový eintopf: Maso a cibuli pokrájíme jako na guláš, osmahneme, osolíme okmínujeme, poparikujeme a dusíme, když je skoro hotové, přidáme na kostičky nakrájené brambory a kapustu. Dodusíme, přidáme drcený česnek. Já ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené hovězí po čínsku s kešu: Sójovou omáčku, sherry, cukr smícháme v misce se dvěma lžícemi vody. Olej rozpálíme va velké pánvi, přidáme cibuli a nakrájené hovězí a maso lehce opečeme. Dáme na talíř. Na pánev dáme brokolici ... ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Anglická pečeně se zeleninou: Roštěnec omyjeme, osušíme, očistíme od blan a tuku a horní stranu nařežeme na čtverečky. Maso vložíme do misky, potřeme olejem, vetřeme sůl, pepř, hořčici a worcestrovou omáčku, přikryjeme a necháme v ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Biftek s česnekem, šalotkou a tymiánem: Bifteky roztlačíme dlaní a upravíme do původního tvaru. Obalíme v pepři, potřeme polovinou oleje, posypeme odrhnutými lístky tymiánu z poloviny větviček a necháme hodinu odležet v chladu. Rozpálíme pá ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roastbeef s fazolkami: Svíčkovou odblaníme, očistíme, osolíme a opepříme a potřeme polovinou oleje a worcestrem. Necháme v chladu asi hodinu odležet. V pánvi nebo pekáčku rozpálíme zbylý olej a maso zprudka opečeme ze všech ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinovaná pečeně se zelím: Vodu, ocet a koření dáme do kastrůlku, přivedeme k varu a krátce povaříme. Přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, stáhneme z ohně a necháme vychladnout.
Maso očistíme a přelijeme marinádou a necháme do ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šťavnatá pečeně se zeleninou: Maso omyjeme, odblaníme, osolíme lehce opepříme. V kastrole rozpálíme olej a maso na něm ze všech stran zprudka opečeme a vyjmeme. Do výpeku přidáme slaninu, nakrájenou kořenovou zeleninu a opékáme ně ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí pečeně na zelenině: Maso odblaníme, osolíme, protkneme slaninou. Zbylou slaninu krájíme nadrobno a vyškvaříme, přidáme máslo, krájenou zeleninu a cibuli. Jakmile se zelenina osmahne, opečeme na ní celý povrch masa. Pak m ... …více»
|
![]() |
29. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlý džuveč : Na tuku z konzervy osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme nudličky nakrájené papriky, spařená, sloupnutá a na kousky nakrájená rajčata a na kostky nakrájenou cuketu, pak přidáme maso za konzervy ... …více»
|
![]() |
29. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí nudličky se žampióny: Hovězí zadní omyjeme, očistíme a nakrájíme na plátky. Poté maso naklepeme a nakrájíme na nudličky.
Cibuli oloupeme, omyjeme a nasekáme nadrobno. Na pánvi rozehřejeme olej a cibuli orestujeme, přidá ... …více»
|