![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí masová paštika : Tučnější vepřové nakrájíme na drobnější kostky. Osmažíme na pánvi a když pustí více tuk, tak přidáme zbylé maso nakrájené také na kostky. Přidáme nakrájenou cibuli, utřený nebo vymačkaný česnek a koře ... …více»
|
![]() |
26. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Velikonoční vejce: 1. Hovězí i vepřové maso očistíme a nakrájíme na menší kousky.
2. Žemle rozlámeme, zalijeme mlékem a necháme nasáknout.
3. Nakrájené maso i žemle umeleme na masovém strojku.
4. Umletou směs dáme do ... …více»
|
![]() |
26. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Švýcarská roštěná : Roštěnky naklepeme, okraje nařízneme, opepříme, osolíme, potřeme olejem a necháme 3 hodiny uležet. Roštěnky opečeme na rozpáleném oleji z obou stran. Přendáme na pekáček, podlijeme olejem z pánvič .. ... …více»
|
![]() |
25. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso na klacku: Rozmixujeme česnek s cibulí, feferonkou, vinným octem, oreganem, worcestrem, 4 lžícemi oleje a vody. Libové hovězí maso nakrájíme na kousky, zalijeme ho marinádou a necháme rozležet do druhého dne v c ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Portugalské hovězí maso: Maso nakrájíme na kostky a přelijeme vínem svařeným s kořením. Alespoň hodinu necháme v chladu. Na oleji opečeme pokrájenou cibuli, mrkev, rajčata a oloupaná pokrájená jablka. Osmahneme a vložíme ... ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Základní biftek: Bifteky o tloušťce asi 3 cm odblaníme, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách na dobře rozpáleném oleji opékáme. Celkově po obou stranách opékáme asi 10 minut. Bifteky doplníme oblohou ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Americké bifteky: Bifteky odblaníme, lehce naklepe, upravíme do původního tvaru, potřeme česnekem, pokapeme olejem a necháme chvíli odležet. Vejce postupně vyklepneme do vyšší vrstvy oleje, usmažíme a vyjmeme. Bifteky ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso s játry po čínsku : Roštěnec nakrájíme na nudličky. Játra nakrájíme na plátky. Vejce rozšleháme se lžičkou škrobové moučky a přidáme k němu maso, játra, zázvor. Vše promícháme a uložíme na 4-5 hodin do ledničky. Poto . ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušené hovězí plátky se zeleninou : Na zeleninu jemně nasekáme cibuli a česnek, pepř a jalovec rozdrtíme v hmoždíři, přísady smícháme s citrónovou kůrou a šťávou. Touto směsí potřeme naklepané plátky masa, naskládáme je na sebe, přikryj ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čínské kostky z hovězího masa: Hovězí maso nakrájíme na kostky, opečeme na rozpáleném oleji, vyjmeme, přidáme sójovou omáčku, osolíme, opepříme, vyndáme a odstavíme na nějaké teplé místo. Na zbylém oleji osmahneme na proužky nakráj ... …více»
|