![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Argentinský steak a marinádou chimichurri: Vše na chimichurri smícháme. Osolené a opepřené maso přelijem většinou chimichurri a 3 - 4 hodiny marinujeme. Půl hodiny před přípravou ho vyndáme a troubu předehřejeme na 240°C. Maso přelité zbylou ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srbské filé djulbastia: Svíčkovou očistíme od šlach a loje a nakrájíme na tenké plátky (2 ks na porci), osolíme, opepříme, potřeme olejem a dáme na talíř. Necháme v chladnu nejméně 4 hodiny proležet. Pak je vložíme na zbývaj ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí plátky se sýrem: Plátky naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a lehce poprášíme moukou. V kastrole vyškvaříme do sklovita drobně pokrájenou slaninu, přidáme máslo a připravené plátky masa. Opečeme je krátce p ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brněnské roštěnky: Roštěnky naklepeme, na okraji nařízneme a posolíme. Na koncích každou nakrojíme jako kapsu a do otvoru strčíme po půlce na plocho rozkrojeného velkého stroužku česneku. Na středu protkneme 2 proužky s ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí maso na olivách: Hovězí maso nakrájíme na větší kostky. Opékáme na olivovém oleji, osolíme, přikryjeme a dusíme ve vlastní šťávě asi 30 minut. Podlijeme rajčatovým protlakem, červeným vínem, přidáme větší ... ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tex - mex chilli: V hrnci rozehřejeme olej s česnekem a při střední teplotě na něm opékáme po menších dávkách maso dohněda.
Přidáme cibuli, bobkové listy, rajčatovou šťávu a rajčata. Zamícháme, uvedeme do varu a sníží ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš pražského drožkaře: Hovězí a vepřové maso nakrájejte na menší kostky, na rostlinném tuku orestujte nadrobno nakrájenou cibuli, přidejte mletou papriku, zpěňte a zalejte trochou vlažné vody. Do základu vložte obě masa, př ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Gurmánské plato: Hovězí, kuřecí a vepřové maso nakrájíme na plátky (po 50 g), okořeníme a opečeme na grilu. Servírovací pánev nahřejeme na sporáku, přidáme anglickou slaninu nakrájenou na kostky, cibuli a žampióny. Pr ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso se zelím a houbami: Je dobré si den předem připravit hlávkové zelí. Nakrouháme ho na tenké plátky. Přidáme čajovou lžicku soli a dobře promícháme a prohněteme. Hnětení opakujeme častěji, zelí je potom křehké a pouští šťá ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Ďábelská směs : Maso necháme zmrznout tak, aby šlo ostrým nožem nakrájet na hoblinky.
Rozpálíme sádlo.
Nakrájené maso dáme osmahnout.
Přpravíme si nakrájenou cibuli, na trochu větší kousky stejně nakrájíme papr ... …více»
|