Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.09. 2025
Dnes má svátek Lubor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Argentinský steak a marinádou chimichurri

Argentinský steak a marinádou chimichurri
13. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Argentinský steak a marinádou chimichurri: Vše na chimichurri smícháme. Osolené a opepřené maso přelijem většinou chimichurri a 3 - 4 hodiny marinujeme. Půl hodiny před přípravou ho vyndáme a troubu předehřejeme na 240°C. Maso přelité zbylou ... …více»

Srbské filé djulbastia

Srbské filé djulbastia
13. 03. 2008 Hovězí maso +++++++___
Příprava receptu Srbské filé djulbastia: Svíčkovou očistíme od šlach a loje a nakrájíme na tenké plátky (2 ks na porci), osolíme, opepříme, potřeme olejem a dáme na talíř. Necháme v chladnu nejméně 4 hodiny proležet. Pak je vložíme na zbývaj ... …více»

Hovězí plátky se sýrem

Hovězí plátky se sýrem
13. 03. 2008 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Hovězí plátky se sýrem: Plátky naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a lehce poprášíme moukou. V kastrole vyškvaříme do sklovita drobně pokrájenou slaninu, přidáme máslo a připravené plátky masa. Opečeme je krátce p ... …více»

Brněnské roštěnky

Brněnské roštěnky
13. 03. 2008 Hovězí maso ++++++++__
Příprava receptu Brněnské roštěnky: Roštěnky naklepeme, na okraji nařízneme a posolíme. Na koncích každou nakrojíme jako kapsu a do otvoru strčíme po půlce na plocho rozkrojeného velkého stroužku česneku. Na středu protkneme 2 proužky s ... …více»

Hovězí maso na olivách

Hovězí maso na olivách
13. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí maso na olivách: Hovězí maso nakrájíme na větší kostky. Opékáme na olivovém oleji, osolíme, přikryjeme a dusíme ve vlastní šťávě asi 30 minut. Podlijeme rajčatovým protlakem, červeným vínem, přidáme větší ... ... …více»
 

Tex - mex chilli

Tex - mex chilli
12. 03. 2008 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Tex - mex chilli: V hrnci rozehřejeme olej s česnekem a při střední teplotě na něm opékáme po menších dávkách maso dohněda. Přidáme cibuli, bobkové listy, rajčatovou šťávu a rajčata. Zamícháme, uvedeme do varu a sníží ... …více»

Guláš pražského drožkaře

Guláš pražského drožkaře
12. 03. 2008 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Guláš pražského drožkaře: Hovězí a vepřové maso nakrájejte na menší kostky, na rostlinném tuku orestujte nadrobno nakrájenou cibuli, přidejte mletou papriku, zpěňte a zalejte trochou vlažné vody. Do základu vložte obě masa, př ... …více»

Gurmánské plato

Gurmánské plato
12. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Gurmánské plato: Hovězí, kuřecí a vepřové maso nakrájíme na plátky (po 50 g), okořeníme a opečeme na grilu. Servírovací pánev nahřejeme na sporáku, přidáme anglickou slaninu nakrájenou na kostky, cibuli a žampióny. Pr ... …více»

Maso se zelím a houbami

Maso se zelím a houbami
12. 03. 2008 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Maso se zelím a houbami: Je dobré si den předem připravit hlávkové zelí. Nakrouháme ho na tenké plátky. Přidáme čajovou lžicku soli a dobře promícháme a prohněteme. Hnětení opakujeme častěji, zelí je potom křehké a pouští šťá ... …více»

Ďábelská směs

Ďábelská směs
12. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Ďábelská směs : Maso necháme zmrznout tak, aby šlo ostrým nožem nakrájet na hoblinky. Rozpálíme sádlo. Nakrájené maso dáme osmahnout. Přpravíme si nakrájenou cibuli, na trochu větší kousky stejně nakrájíme papr ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !