Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 22.04. 2025
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bavorský guláš

Bavorský guláš
22. 02. 2008 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Bavorský guláš: Čočku namočíme cca 1 hod. předem a posléze dáme vařit běžným způsobem. Asi v půli vaření přidáme na kostičky nakrájenou mrkev a brambor. Osmahneme cibuli, na kterou dáme nakrájené hovězí. Když je maso ... …více»

Karbanátky obložené zeleninou

Karbanátky obložené zeleninou
21. 02. 2008 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Karbanátky obložené zeleninou: Maso umeleme, přidáme česnek utřený se solí, koření, trochu mléka. Směs našleháme a zahustíme strouhankou. Vytvoříme ploché karbanátky, které na sádle z obou stran nepříliš prudce opečeme a obložíme z ... …více»

Ruské roštěnky

Ruské roštěnky
21. 02. 2008 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Ruské roštěnky: Maso rozdělíme na 4 plátky, mírně naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme a opepříme. Na pánvi na horkém sádle je spolu se slaninou nakrájenou na plátky upečeme po obou stranách. Při podáváni dáme r ... …více»

Hovězí plátky s pórkem

Hovězí plátky s pórkem
21. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí plátky s pórkem: Plátky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a prudce osmažíme na rozehřátém oleji. Maso vyjmeme a na tomtéž tuku osmahneme na kolečka nakrájený pórek. Pak vložíme plátky na pórek, podl ... …více»

Majerův guláš

Majerův guláš
21. 02. 2008 Hovězí maso +++++++___
Příprava receptu Majerův guláš: Na tuku dusím nakrájenou cibuli, po podušení přidám rajský protlak a připravím si gulášový základ. Do základu přidám nakrájené maso, opražím ho, osolím, okořením, přidám červenou papriku sladkou, papr ... …více»
 

Hovězí na tymiánu

Hovězí na tymiánu
21. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí na tymiánu: Cibuli nakrájíme na kolečka, česnek prolisujeme, přidáme ostatní suroviny, a připravíme marinádu. Maso pokrájené na nudličky marinujeme 48 hodin. Drobné kostičky slaniny rozpustíme a do horké ... ... …více»

Hovězí daube

Hovězí daube
21. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí daube: Na olivovém oleji osmahneme na velké kousky nakrájenou cibuli, vyjmeme, krátce osmahneme celer a papriku. Maso obalíme v mouce se solí a pepřem, osmahneme dohněda. Maso přelijeme hovězím vývarem, přid ... …více»

Maso po římsku

Maso po římsku
21. 02. 2008 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Maso po římsku: Hovězí maso nakrájíme na porce nebo kostky. Osolíme a opepříme. Nyní vepřový bůček nakrájíme nadrobno, přidáme nakrájenou cibuli a česnek a vše na sádle orestujeme. Vše shrneme ke straně pánve a na ... …více»

Ázerbájdžánské kutaby s masem

Ázerbájdžánské kutaby s masem
21. 02. 2008 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Ázerbájdžánské kutaby s masem: Z pšeničné mouky, vody a soli připravíme nudlové těsto, které vyválíme na sílu 1 milimetru a vykrájíme z něj kolečka o velikosti dezertního talířku. Maso umeleme s cibulí, přidáme pepř, sůl, granátové ... …více»

Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové
21. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové: Pozn.: Na začátku je nutno podotknout, že příprava je velmi obtížná vzhledem k množství cibule, které se musí zpracovat. Skutečně totiž není chyba, že v ingrediencích se uvádí množství cibule v kg a n ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !