![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bavorský guláš: Čočku namočíme cca 1 hod. předem a posléze dáme vařit běžným způsobem. Asi v půli vaření přidáme na kostičky nakrájenou mrkev a brambor. Osmahneme cibuli, na kterou dáme nakrájené hovězí. Když je maso ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Karbanátky obložené zeleninou: Maso umeleme, přidáme česnek utřený se solí, koření, trochu mléka. Směs našleháme a zahustíme strouhankou. Vytvoříme ploché karbanátky, které na sádle z obou stran nepříliš prudce opečeme a obložíme z ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ruské roštěnky: Maso rozdělíme na 4 plátky, mírně naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme a opepříme. Na pánvi na horkém sádle je spolu se slaninou nakrájenou na plátky upečeme po obou stranách. Při podáváni dáme r ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí plátky s pórkem: Plátky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a prudce osmažíme na rozehřátém oleji. Maso vyjmeme a na tomtéž tuku osmahneme na kolečka nakrájený pórek. Pak vložíme plátky na pórek, podl ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Majerův guláš: Na tuku dusím nakrájenou cibuli, po podušení přidám rajský protlak a připravím si gulášový základ. Do základu přidám nakrájené maso, opražím ho, osolím, okořením, přidám červenou papriku sladkou, papr ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí na tymiánu: Cibuli nakrájíme na kolečka, česnek prolisujeme, přidáme ostatní suroviny, a připravíme marinádu. Maso pokrájené na nudličky marinujeme 48 hodin. Drobné kostičky slaniny rozpustíme a do horké ... ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí daube: Na olivovém oleji osmahneme na velké kousky nakrájenou cibuli, vyjmeme, krátce osmahneme celer a papriku. Maso obalíme v mouce se solí a pepřem, osmahneme dohněda. Maso přelijeme hovězím vývarem, přid ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso po římsku: Hovězí maso nakrájíme na porce nebo kostky. Osolíme a opepříme.
Nyní vepřový bůček nakrájíme nadrobno, přidáme nakrájenou cibuli a česnek a vše na sádle orestujeme. Vše shrneme ke straně pánve a na ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ázerbájdžánské kutaby s masem: Z pšeničné mouky, vody a soli připravíme nudlové těsto, které vyválíme na sílu 1 milimetru a vykrájíme z něj kolečka o velikosti dezertního talířku. Maso umeleme s cibulí, přidáme pepř, sůl, granátové ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové: Pozn.: Na začátku je nutno podotknout, že příprava je velmi obtížná vzhledem k množství cibule, které se musí zpracovat. Skutečně totiž není chyba, že v ingrediencích se uvádí množství cibule v kg a n ... …více»
|