Postup přípravy receptu Čínské nudle s hovězím masem:
Maso nakrájíme přes vlákna na tenké plátky a krátce marinujeme ve směsi ústřicové a sójové omáčky, medu a sezamového oleje. Maso promícháme s marinádou a necháme uležet. V horké vodě uvaříme čínské nudle. Stačí jen namočit do horké vody, jsou hned měkké a pak je zchladit studenou vodou. Měkké nudle scedíme a odložíme stranou. Do rozehřáté pánve dáme malé množství oleje pořádně ho rozehřejeme a vložíme marinované maso, prudce restujeme za obracení dvěma vařečkami, abychom je nepropíchli. Orestované maso odložíme na misku a do vyprázdněné pánve, po snížení teploty, přidáme nakrájený česnek a zázvor. Krátce orestujeme do zlatohněda a přidáváme postupně všechnu vybranou zeleninu. Nejprve dáme tvrdou papriku, cuketu, kukuřičku, celerovou a koriandrovou nať, pak přidáme hovězí maso a nakonec jemnou zeleninu (klíčky, výhonky) a uvařené nudle. Úplně nakonec přidáme připravenou sametově hladkou čínskou omáčku. Vše zamícháme a podáváme.