Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 03.07. 2025
Dnes má svátek Radomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené hovězí závitky

fotka Dušené hovězí závitky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Dušené hovězí závitky:

4 plátky hovězí roštěné  | 4 plátky slaniny  | 2 kyselé okurky  | 4 plátky šunky  | 3 lžíce hladké mouky  | 5 lžic oleje  | 2 menší cibule  | 250 ml hovězího vývaru

Postup přípravy receptu Dušené hovězí závitky:

Maso omyjeme, mírně naklepeme, osušíme a opepříme. Na každý kus položíme plátek slaniny, několik koleček kyselé okurky a plátek šunky. Zavineme, převážeme nití, obalíme v mouce a na oleji zprudka opečeme. Na zbývajícín oleji opečeme cibulku nakrájenou na kolečka, k ní přidáme závitky, podlijeme vývarem a dusíme do měkka na mírném ohni pod pokličkou. Z hotových závitků sundáme nitě a podáváme.


Fotky receptu Dušené hovězí závitky:

Dušené hovězí závitky
Dušené hovězí závitky
Fotky vložil: Marci7 
Hodnocení receptu Dušené hovězí závitky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !