Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí dušené s cibulí

fotka Hovězí dušené s cibulí
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Hovězí dušené s cibulí:

200 g hovězího nebo telecího masa  | 20 g tuku  | 120 g cibule  | 10 ml vína  | 8 g mouky  | 1-2 bobkové listy  | 4 g kopru  |  pepř  | 2 g soli

Postup přípravy receptu Hovězí dušené s cibulí:

Maso nakrájíme na kousky, které naklepeme jako řízek na tloušťku cca 1 cm. Osolíme, opepříme, obalíme v mouce a osmažíme dorůžova. Do hlubokého hrnce vložíme 1/3 nadrobno nakrájené cibule, 1/2 usmažených kousků masa, 1/3 cibule, 1/2 masa a 1/3 cibule. Zalijeme horkou vodou nebo bujónem, přidáme koření a část vína. Zakryjeme poklicí a dusíme v troubě do změknutí masa a cibule (musí být podušená). Odlijeme část omáčky, do ní přilijeme zbytek vína a zahustíme moukou ve studené vodě. Uvedeme do varu a vlijeme do původní nádoby, rozmícháme a vaříme několik minut. Servírujeme kousky masa, na nich položenou cibuli posypanou koprem a bramborami.


Fotky receptu Hovězí dušené s cibulí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí dušené s cibulí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !