Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plamen

fotka Plamen
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Plamen:

1/2 kg hovězího masa  | 2 ks cibule  | 2 ks papriky  | 1 lžíce sladkého kečupu  | 1 lžička soli  | 1/2 lžičky nasekaných feferonek  | špetka pepře  | 1 - 2 lžice hladké mouky  | dle uvážení tuku

Postup přípravy receptu Plamen:

Maso nakrájíme na nudličky. Cibuli a papriku nakrájíme na půl kolečka. Na pánvi rozehřejeme tuk a maso zprudka osmahneme. Když je maso osmahnuté zasypeme moukou a podlejeme vodou, aby se nám to nepřipálilo. Necháme chvilku podusit. Asi po patnácti minutách ochutíme. Přidáme sůl, pepř, feferonky a Jemný kečup Hellmann´s. A necháme za občasného zamíchání dojít doměkka. Asi 15 min. před podáváním přidáme zeleninu. Necháme to malinko povařit. Můžeme podávat dvojím způsobem. Buď s vařenými brambory nebo s chlebem a křenem (na talíře nastrouháme křen a zalijeme směsí), ale to je pro Ty kdo rád pikantní jídlo.


Fotky receptu Plamen:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plamen
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !