Vložil: | Martikam |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 15 |
|
|
Použité suroviny receptu Španělské ptáčky pro líné:
4 plátky hovězího masa
| 100 g párků
| 1 ks vejce uvařené na tvrdo
| sůl,pepř,olej,majoránka,plnotučná hořčice
| 1 ks malá cibule
| vývar z masoxu
| 2 ks sladkokyselé okurky
Postup přípravy receptu Španělské ptáčky pro líné:
Do rozehřátého oleje vložíme naklepané maso. Každý plátek osolíme, opepříme, posypeme majoránkou a drobně pokrájenou cibulí. Přikryjeme pokličkou a necháme pustit šťávu. Pak podlijeme vývarem z masoxu, přidáme hořčici, nakrájené párky, vejce a okurky. Dusíme do měkka. Podáváme s rýží nebo s knedlíkem.
Fotky receptu Španělské ptáčky pro líné:
Fotky vložil: Marci7,BADAČA,Vikitorie