Květina Vánoc - Vánoční hvězda
Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Vánočka - nejoblíbenější recepty
Hrajte s námi SUDOKU online !
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Drůbeží maso
Vepřové maso
Hovězí maso
Mleté maso
Králičí maso
Telecí maso
Skopové maso
Jehněčí maso
Zvěřina
Uzeniny
Vnitřnosti
Bezmasá jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Vánoce
Stardance 2024
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Hlavní strana
/
Recepty
/
Masitá jídla
/ Hovězí maso
Troubový guláš
Vložil:
Medvidkaaa
Porcí:
6
Doba přípravy:
100 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
54
Použité suroviny receptu Troubový guláš:
1,5 kg hovězího masa | 4 cibule | 5 stroužků česneku | 2 lžičky gulášového koření | 3 lžičky sladké papriky | 1 lžička pálivé papriky | 3 lžíce solamylu | 2 kostky bujonu | 1 rajčatový protlak | špetka soli | 1 l vody
Postup přípravy receptu Troubový guláš:
Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno a česnek nasekáme najemno. Přidáme ostatní suroviny.
Vše vložíme do pekáče, přiklopíme a dáme péct do vyhřáté trouby na 250 °C.
Maso pečeme hodinu a půl.
Fotky receptu Troubový guláš:
Fotky vložil: Natural,evabel,martikam,tvackova1,Myklyk,cudovluc
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Troubový guláš
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Komentáře receptu Troubový guláš
evabel
Datum vložení: 09.12.2010 19:44 hod.
profil
dobrý gulášek to je mňamka
daja55
guláš
Datum vložení: 09.11.2010 22:53 hod.
profil
také ho dělám,ale z vepř. plece,přikryju alobalem,aby neunikala pára a vůbec celou dobu neodkrývám.Nemíchá se a nepodlívá.Je výborný.Peču při 200st.
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Kachna s kompotovanými višněmi
Brokolicové uzlíčky se sýrem
Bůček plněný pórkem
Bavorské papriky
Špízy z panenky s pálivým salátem
Sváteční kuře se sýrem
Šunkové kuře v zelenině
Kuře s ranou zeleninou
Kuře s banány
Cukýtkové kuličky
Lišky dušené s bůčkem na cibuli
Karkulčino kuře
Kuřátko na mandlích
Husí drůbky po arménsku
Csirke
Uzené kuře s kukuřicí
Vynikající kuřátko
Letní dech
Kuřecí stehna po sevilsku
Kuřecí minipizzy
Aktuální soutěže
Soutěž o dárkové poukazy na libovolné představení do Divadla Kalich.
Soutěž o knihu Peníze a zdraví – Jak ušetřit a jíst zdravě.
Soutěž o voňavé vánoční dárkové sady značky Frosch.
Soutěž o rodinné vstupenky na Zámek Loučeň.
Vyhrajte dárkový balíček s chutným výběrem tyčinek FIT.
Komerční prezentace
Náš tip
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!
Smajlíci:
Copyright © Aiwan. Kolobok smiles