Likér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Halloween v roce 2024
Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Hrajte s námi SUDOKU online !
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Drůbeží maso
Vepřové maso
Hovězí maso
Mleté maso
Králičí maso
Telecí maso
Skopové maso
Jehněčí maso
Zvěřina
Uzeniny
Vnitřnosti
Bezmasá jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
Pátek 01.11. 2024
Dnes má svátek Felix
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Vánoce
Stardance 2024
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Hlavní strana
/
Recepty
/
Masitá jídla
/ Hovězí maso
Troubový guláš
Vložil:
Medvidkaaa
Porcí:
6
Doba přípravy:
100 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
54
Použité suroviny receptu Troubový guláš:
1,5 kg hovězího masa | 4 cibule | 5 stroužků česneku | 2 lžičky gulášového koření | 3 lžičky sladké papriky | 1 lžička pálivé papriky | 3 lžíce solamylu | 2 kostky bujonu | 1 rajčatový protlak | špetka soli | 1 l vody
Postup přípravy receptu Troubový guláš:
Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno a česnek nasekáme najemno. Přidáme ostatní suroviny.
Vše vložíme do pekáče, přiklopíme a dáme péct do vyhřáté trouby na 250 °C.
Maso pečeme hodinu a půl.
Fotky receptu Troubový guláš:
Fotky vložil: Natural,evabel,martikam,tvackova1,Myklyk,cudovluc
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Troubový guláš
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Komentáře receptu Troubový guláš
evabel
Datum vložení: 09.12.2010 19:44 hod.
profil
dobrý gulášek to je mňamka
daja55
guláš
Datum vložení: 09.11.2010 22:53 hod.
profil
také ho dělám,ale z vepř. plece,přikryju alobalem,aby neunikala pára a vůbec celou dobu neodkrývám.Nemíchá se a nepodlívá.Je výborný.Peču při 200st.
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Králík na šalvěji a červeném víně
Překvapení paní domu
Bašta z mletého masa
Rajčatový špíz s vepřovým a hovězím masem
Králík šesti vůní
Kachní prsa marinovaná v medu a grapě s
…
Kachna s pepřovou omáčkou
Kachní prsíčka v zimním kabátě
Králík Altmann
Pohřební guláš
Bleskurychlé kuře se zeleninou
Pikantní králík s karamelizovanou cibulkou a
…
Nastavovaná kaše pečeným uzeným
Svíčková s vínem Chianti
Kuřecí špízy se zeleninovo-ovocnou omáčkou
Pikantní králičí stehýnka
Valencijské kuře
Krakovské palačinky
Chillská jehla
Pečená husa s meruňkami
Aktuální soutěže
Vyhrajte exkluzivní péči o pleť s Collamedic Collagen Peptides Beauty Drink.
Soutěž o společenský román ADAM.
Vyhrajte doplňky stravy Naturevia a podpořte svou imunitu.
Hrajte o vánoční překvapení na pečení od Dr. Oetker.
Soutěž o balíčky masážních přípravků od ALPY.
Komerční prezentace
Náš tip
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!
Smajlíci:
Copyright © Aiwan. Kolobok smiles