Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 15.12. 2025
Dnes má svátek Radana a Radan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Základní biftek

fotka Základní biftek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Základní biftek:

4 bifteky z pravé svíčkové  |  sůl  |  pepř  |  olej na opékání  |  cibule  |  hořčice  |  rajčata  |  naložená zelenina  |  čerstvá zelenina

Postup přípravy receptu Základní biftek:

Bifteky o tloušťce asi 3 cm odblaníme, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách na dobře rozpáleném oleji opékáme. Celkově po obou stranách opékáme asi 10 minut. Bifteky doplníme oblohou podle momentálních množství, vhodnou přílohou je tatarka, hořčice, různé druhy čerstvé i sterilizované zeleniny a opékané brambory nebo hranolky.


Fotky receptu Základní biftek:

Základní biftek
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Základní biftek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !