Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.12. 2025
Dnes má svátek Boží hod-1.svátek vánoční
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelné rizoto

fotka Zelné rizoto
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zelné rizoto:

400 g rýže  | 400 g hovězího masa  | 1 hlávka bílého zelí  | 2 lžíce oleje  | 1 cibule  | 5 stroužků česneku  | špetka kmínu  | špetka mleté papriky  | špetka soli

Postup přípravy receptu Zelné rizoto:

Omyté maso nakrájejte na nudličky. V oleji osmažte cibuli nakrájenou nadrobno, přidejte maso nakrájené na kostky, osolte, opepřete, přidejte kmín, papriku a duste téměř doměkka. Přidejte prolisovaný česnek. Zelí nakrouhejte na nudličky, navrstvěte na maso a duste. Podle potřeby dolévejte vodou. Přebranou a propláchnutou rýži osmažte na lžíci oleje, zalijte horkou vodou a přikrytou duste na mírném ohni. Hotovou rozdělte na talíře a navrch navršte maso se zelím.


Fotky receptu Zelné rizoto:

Zelné rizoto
Zelné rizoto
Fotky vložil: kacice 
Hodnocení receptu Zelné rizoto
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !