![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11. 03. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kavkazská sekaná pečeně: Troubu rozehřejeme na 200 stupňů (horkovzdušnou na 180). Špenát rozmrazíme a housky namočíme do vody. Brambory omyjeme v osolené vodě asi 25 minut. Oříšky upražíme nasucho v pánvi. Okapaný špenát nahr ... …více»
|
![]() |
8. 03. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí v těstíčku na jehle: Z mouky, žloutku a mléka vypracujeme těstíčko, necháme 15 minut odpočinout, pak ještě důkladně prohněteme s trochou mouky a hustou smetanou, tence vyválíme a necháme vychladit. Asi 13 cm dlouhé ... ... …více»
|
![]() |
8. 03. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Smažená játra s paprikou: Cibuli nakrájíme na kolečka, posypeme solí a necháme 30 minut odležet. Propláchneme vodou a lehce osušíme. V misce smícháme cibuli, feferonky a petrželku. Do misky dáme na kostky nakrájená játra a pro ... …více»
|
![]() |
5. 03. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí na houbách: Houby podusíme na části másla, opepříme, přidáme petrželku a osolíme. Kotlety naklepeme, na okrajích nařízneme, zakapeme citrónovou štávou a opečeme na zbytku rozpuštěného másla po obou stranách ... ... …více»
|
![]() |
4. 03. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí svíčková s tymiánem a provensálskými fazolkami: Maso očistíme, odblaníme, omyjeme a osušíme. Lehce naklepeme, osolíme, opepříme. Plátky slaniny posypeme provensálským kořením a do každého plátku zabalíme asi 6 fazolek. Na pánvi rozehřejeme olej a . ... …více»
|
![]() |
4. 03. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí maso na houbách: Jehněčí maso nakrájíme na kousky a osmažíme po všech stranách na oleji do červena. Přidáme jemně nakrájenou cibuli a osmažíme. Vmícháme rajčatový protlak, půl hrnku vody, sůl a dusíme na mírném ohni. ... …více»
|
![]() |
3. 03. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí na divoko: Na oleji lehce osmahneme oloupaný nakrájený česnek, přidáme nakrájenou petrželku, rozmarýn, maso nakrájené na kostičky, osolíme, opepříme a osmahneme ze všech stran. Za neustálého míchání přilijeme oc ... …více»
|
![]() |
3. 03. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nadívané pečené jehně: Plíce uvaříme ve slané vodě a nakrájíme na kostičky. Veku namočíme v polévce nebo mléce, smícháme dohromady s plícemi, přidáme majoránku a petrželku, pepř a sůl, rozšlehaná vejce a drobně nakrájená s ... …více»
|
![]() |
3. 03. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí s citrónovou omáčkou: Maso nakrájíme na větší kostky, přidáme drobně nakrájenou cibuli, mrkev a celer, sůl, pepř a vodu, přivedeme k varu a uvaříme do měkka. Vývar přecedíme, maso se zeleninou urovnáme na mísu a uložíme na ... …více»
|
![]() |
3. 03. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehňátko pečené s velikonoční hlavičkou: Velikonoční nádivku neboli hlavičku připravíme smícháním všech uvedených surovin výše uvedeného rozpisu pro tuto nádivku.
Z jehněčí kýty připravíme plát, který přehneme a uděláme do něho nožem kapsu, ... …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |