![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26. 02. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Radimovické velikonoční kůzle: 1. Osolený kůzlečí hřbet a zadek za občasného podlévání vývarem upečeme doměkka na másle a na kostičky nakrájené slanině.
2. Hotové maso vybereme a rozporcujeme.
3. Do omáčky přidáme zbytek vývaru, ... …více»
|
![]() |
25. 02. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Horký hrnec: Troubu předehřejeme až na 200 stupňů Celsia.
Na oleji osmahneme maso, osolíme a opepříme. Maso odstraníme a odložíme do nějaké pečící mísy nebo kastrolu. V oleji osmahneme cibuli, přidáme mouku a vař ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí na zelenině: Oloupeme zázvor a česnek a obojí nasekáme najemno. Pepřový lusk omyjeme, odstraníme jadérka a nakrájíme ho na jemné kolečka. Vše smícháme a dáme stranou. Zelí a papriku nakrájíme našikmo na 0.5 cm šir ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Irské ragú : Maso zbavíme tuku, který necháme rozpustit na pánvi. Cibuli podélně rozpulte, mrkev nakrájejte na 4-5 cm velké kousky. Jehněčí plátky opečte ve vlastním tuku pěkně dohněda a pak odložte do tlakového h ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí plátky s rajčaty a olivami: Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Olej rozpálíme na sporáku na pekáči a zprudka na něm opečeme maso. Do pekáče vložíme cibuli a vše poprášíme oraganem, pepřem a solí. Podlijeme vínem a přidáme rajčát ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dechánek z Moravy: Maso, slaninu a vařený špenát nasekáme, mozeček umeleme, přidáme nakrájené čerstvé rohlíky, ostatní přísady, promícháme a směs
rozetřeme do vymaštěného pekáčku a upečeme do červena. Podáváme s vařený ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinované jehněčí kotletky: Oloupaný česnek a žlutou cibuli nasekáme nadrobno a v misce promícháme s olejem, grilovacím kořením, pepřem a bylinkami. Kotletky naklepeme potřeme marinádou a necháme minimálně 2 hodiny uležet v ledn ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí kýta v pikantní omáčce: Z kýty odřízneme šlachy od kloubů, aby se maso nevypínalo a dobře propeklo. Pak vložíme kýtu na pekáč a pečeme pod pokličkou dozlatova. Když je maso úplně měkké a pěkně zbarvené, vyjmeme je z pekáče . ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí ragout na kari koření: Maso nakrájíme na kostky asi 2 cm velké. Drobně nasekáme cibulku a česnek. Rozpálíme pánev s olejem a vložíme maso, které na prudším ohni opékáme do hněda. Pak přidáme cibuli s česnekem a na mírném .. ... …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí medailónky: Maso nakrájíme na medailónky 2 cm vysoké,p otřeme olejem a směsí česneku, soli, pepře a koření kari. Necháme 1/2 hodiny odležet v chladu. Opékáme na málo omaštěné pánvi. Jako přílohu podáváme hranolk ... …více»
|
Soutěžte o lahodné balíčky Fit rýžových kaší. |
![]() |
Soutěž o novinky Jak si po anglicku učesat trávník a S navigací osudu. |
![]() |
Soutěž o skleněné velikonoční ozdoby z jarní kolekce Koulier. |
![]() |
Vyhrajte Zezem: Poctivé džemy a sirupy plné chuti. |
![]() |
Soutěž o dárkové sety Ayurverda Eclipta Alba pro zdravé vlasy. |
![]() |
Soutěž o dřevěné pestrobarevné Woody kostky a vstupenky na veletrh FOR KIDS. |
![]() |