Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kořeněná jehněčí žebírka

Kořeněná jehněčí žebírka
13. 03. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kořeněná jehněčí žebírka: Z koření a grilovací omáčky si připravíme směs. Vše dobře promícháme. Připravíme si gril s roštem a vložíme na něj žebírka. Grilujeme 6 až 7 minut z každé strany a během této doby potíráme mašlovačkou ... …více»

Jehněčí žebírka po provensálsku

Jehněčí žebírka po provensálsku
13. 03. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí žebírka po provensálsku: Příprava marinády: Červené víno smícháme s olivovým olejem, drceným česnekem, provensálským kořením a citrónem. Jehněčí žebírka nasekáme na porce, osolíme, opepříme a naložíme do připravené mariná ... …více»

Jehněčí s tuřínem, fazolkami a rajčaty

Jehněčí s tuřínem, fazolkami a rajčaty
13. 03. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí s tuřínem, fazolkami a rajčaty: Jehněčí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na stejnoměrné kousky. Cibuli i česnek oloupeme, nakrájíme nadrobno. Zahřejeme olej a maso v něm opečeme. Přidáme cibuli, česnek a ještě chvíli opékáme. Vmích ... …více»

Jehněčí kousky se špenátem

Jehněčí kousky se špenátem
13. 03. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí kousky se špenátem: Maso nakrájíme na malé kousky (asi 1,5 cm). Špenát necháme roztát, vymačkáme a rozložíme na talíř. Cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Zázvor oloupeme a dle možností na ... …více»

Jehněčí kotletky na česneku

Jehněčí kotletky na česneku
13. 03. 2008 Jehněčí maso +++++++___
Příprava receptu Jehněčí kotletky na česneku: 1 den předem naložíme do oleje kotletky s nasekaným česnekem. Umyté brambory se slupkou nastrouháme na lupínky - asi 2 mm. Dáme je na vymaštěný plech, posolíme, přidáme rozmarýn, pokapeme olejem a pe ... …více»
 

Jehněčí kari se špenátem

Jehněčí kari se špenátem
13. 03. 2008 Jehněčí maso +++++_____
Příprava receptu Jehněčí kari se špenátem: Jehněčí maso nakrájíme na kostičky, ochutíme nastrouhaným zázvorem, česnekem a osolíme, 20 minut necháme odležet. Potom přilijeme trochu vody, aby bylo maso jen ponořené, a zvolna dusíme asi 30 minut. ... …více»

Řecký šiš kebab

Řecký šiš kebab
12. 03. 2008 Jehněčí maso ++++++++__
Příprava receptu Řecký šiš kebab: Jehněčí maso nejprve důkladně očistíme, pak je omyjeme a nakrájíme na stejně velké kostky. Cibule oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Oregano opereme a nasekáme najemno. Maso a cibuli vložíme do ... …více»

Grilované jehněčí kotletky s bazalkou

Grilované jehněčí kotletky s bazalkou
12. 03. 2008 Jehněčí maso +++_______
Příprava receptu Grilované jehněčí kotletky s bazalkou: Česnek prolisujeme a se solí a nasekanou bazalkou vložíme do hluboké misky. Po troškách přidáváme olej a mícháme tak dlouho až vznikne krémová pasta. Jehněčí kotletky po obou stranách lehce popepříme ... …více»

Jehněčí roláda

Jehněčí roláda
12. 03. 2008 Jehněčí maso +_________
Příprava receptu Jehněčí roláda : Vykostěnou jehněčí kýtu rozkrojíme na velký plát, lehce naklepeme, opepříme a z jedné strany potřeme drceným česnekem. Poté si připravíme nádivku: Drůbeží játra orestujeme na olivovém oleji, přidáme ... …více»

Jehněčí na citronu

Jehněčí na citronu
11. 03. 2008 Jehněčí maso +_________
Příprava receptu Jehněčí na citronu: Maso nakrájíme na kostky a opečeme na rozehřátém oleji. Vyjmeme je a ve vypečené šťávě osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme plátky česneku a krátce je osmahneme. Do směsi vložíme opečené ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !