Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zeleninová jehněčí kolínka

Zeleninová jehněčí kolínka
15. 03. 2008 Jehněčí maso +++++_____
Příprava receptu Zeleninová jehněčí kolínka: Kolínka pořádně omyjeme a osušíme, případně očistíme. Osolíme a opepříme je a necháme chvilku odležet. Zeleninu oloupeme a omyjeme. Cibuli, kedlubnu, mrkev a celer nakrájíme nahrubo. Pórek rozpůlíme . ... …více»

Novozélandský jehněčí špíz

Novozélandský jehněčí špíz
15. 03. 2008 Jehněčí maso +_________
Příprava receptu Novozélandský jehněčí špíz: Jehněčí hřbet vykostíme a odstraníme tukové části a nakrájíme na větší kostičky. Oloupeme a nakrájíme česnek na plátky a smícháme s olejem, citronovou šťávou a vínem. Do této marinády dáme maso a nech ... …více»

Jehněčí pečínka s jablky

Jehněčí pečínka s jablky
14. 03. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí pečínka s jablky: Oloupeme jablka a nakrájíme na půl centimetru silné plátky. Cibuli nakrájíme na tenké kroužky. V pekáči, který potom budeme moci vložit do trouby, rozehřejeme olej. Na něm ze všech stran opečeme maso. ... …více»

Jehněčí kotlety

Jehněčí kotlety
13. 03. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí kotlety: Z kotletek odstraníme přebytečný tuk. Po obou stranách je potřeme rozpůleným citronem. Česnek, pepř, sekanou petrželku a hořčici promícháme a směsí potřeme kotlety. Půl hodiny necháme marinovat. Trou ... …více»

Kari s mangem a ananasem

Kari s mangem a ananasem
13. 03. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kari s mangem a ananasem: Nejprve si připravíme česnekovou pastu: Oloupeme cibuli, česnek a zázvor. Česnek prolisujeme, zázvor a cibuli najemno nastrouháme (nebo vše rozmixujeme). Očištěné maso nakrájíme na kostky a zprudka op ... …více»
 

Pečená jehněčí svíce

Pečená jehněčí svíce
13. 03. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečená jehněčí svíce: Maso, ze kterého předem odstraníte přebytečný tuk, umístěte do skleněné, porcelánové či umělohmotné mísy. Promíchejte všechny zbylé suroviny a zalijte jimi maso po povrchu. Odložte do ledničky a neche ... …více»

Mleté jehněčí bochánky

Mleté jehněčí bochánky
13. 03. 2008 Jehněčí maso ++++++-___
Příprava receptu Mleté jehněčí bochánky: Jehněčí maso odblaníme a umeleme. Na oleji zpěníme a do růžova osmažíme nadrobno nasekanou cibuli. Suchary namočíme do horkého mléka a rozetřeme. Žloutek umícháme s máslem, solí a rozsekanou celerovou ... …více»

Masové koule z jehněčího

Masové koule z jehněčího
13. 03. 2008 Jehněčí maso ++++++++++
Příprava receptu Masové koule z jehněčího: Odstraníme kůrky z krajíců a namočíme chléb do vody. Vajíčka dáme do velké mísy a přidáme rozmočený vymačkaný chléb, cibuli, citrónovou šťávu, koření a maso. Vše řádně promícháme a necháme v ledničce ... …více»

Marinované jehněčí s fazolovými lusky

Marinované jehněčí s fazolovými lusky
13. 03. 2008 Jehněčí maso +++++++___
Příprava receptu Marinované jehněčí s fazolovými lusky: Jehněčí maso omyjeme a osušíme. Všechny přísady pro přípravu marinády dobře promícháme pomocí mixéru. Do marinády vložíme maso, minimálně na 2 hodiny, nejlépe však přes noc. Jehněčí maso vyjmeme z mar ... …více»

Jehněčí kousky v jogurtu

Jehněčí kousky v jogurtu
13. 03. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí kousky v jogurtu: Vejce rozkvedláme, ohřejeme a smícháme s jogurtem. Směs prolisujeme přes síto. Přidáme trochu soli a pepře a za neustálého míchání zahříváme při nízké teplotě asi 30 minut. Je-li hmota příliš hustá, p ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !