![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3. 03. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Turecký jehněčí pilaf: Ve velkém silnostěnném kastrolu nasucho opražíme piniová semínka. Vsypeme je na talíř a do kastrolu vlijeme olej. Až se zahřeje, dozlatova na něm osmažíme cibuli a skořici. Zvýšíme teplotu a po částec ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí v kyselém mléku: Jehněčí očistíme a nakrájíme na kousky. Ty podle chuti okořeníme solí, pepřem a sladkou paprikou. Podle chuti můžeme maso okořenit trochou česneku. Maso přeložíme do máslem vymazaného pekáčku a zalije ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí kotlety se žampióny: Kotlety omyjeme, osušíme, opepříme a posypeme mletým hořčičným semínkem. Necháme asi 30 minut v chladu odležet. Mezitím očistíme žampióny, nožičky odřízneme a odložíme. Cibulky okrájíme najemno i s na ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Suvlaki kebab: Jehněčí kýtu nakrájíme na kousky, tuk odstraníme. Smícháme veškeré suroviny na marinádu, přidáme maso a marinujeme nejméně dvě hodiny v chladničce.
Oloupeme cibule, rozřízneme je na polovinu a opatrn ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí maso s rozmarýnem: Ve velkém hrnci rozpálíme máslo a olej a přidáme jehněčí kýtu s česnekem a rozmarýnem. Maso necháme ze všech stran zhnědnout, osolíme, opepříme a přilijeme 375 ml bílého vína. Přivedeme k varu a pod p ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí džuveč se zeleninou: Cibuli pokrájíme na větší kousky, osmažíme na oleji dočervena, přidáme maso pokrájené na kostky, mletou papriku a česnek rozetřený se solí a osmažíme. Zalijeme je trochou vývaru a dusíme 20 minut. Zel ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kostičky s fazolovými lusky: Maso omyjeme, osolíme a nakrájíme na kostky. Fazolky scedíme, necháme odkapat a překrojíme. V hrnci na rozpuštěném sádle osmahneme dozlatova cibuli, vložíme maso, osolíme, zasypeme paprikou, promíchám ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí s hráškem: Vyodžilkovaný hřbet přes noc namočíme do mléka, pak jej protkneme tenkými plátky slaniny, osolíme a za občasného podlévání upečeme v troubě. Maso vyndáme, nakrájíme a vrátíme do pekáču, zasypeme steri ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí jarní závitky: Plátky těsta zabalíme do vlhké utěrky a dáme stranou, rozmícháme si pastu na zalepování svitků a dáme si ji stranou. Na velké pánvi si do zlatova osmažíme na jedné lžičce oleje cibuli a česnek. Přidám ... …více»
|
![]() |
26. 02. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí plec s citrónem : Jehněčí maso pokrájíme na kostky a opečeme na rozehřátém oleji. Maso vyjmeme a na stejném oleji osmahneme nasekanou cibuli a plátky česneku. Přidáme sladkou papriku, nasekanou petrželku, citrónovou šť ... …více»
|
Soutěžte o lahodné balíčky Fit rýžových kaší. |
![]() |
Soutěž o novinky Jak si po anglicku učesat trávník a S navigací osudu. |
![]() |
Soutěž o skleněné velikonoční ozdoby z jarní kolekce Koulier. |
![]() |
Vyhrajte Zezem: Poctivé džemy a sirupy plné chuti. |
![]() |
Soutěž o dárkové sety Ayurverda Eclipta Alba pro zdravé vlasy. |
![]() |
Soutěž o dřevěné pestrobarevné Woody kostky a vstupenky na veletrh FOR KIDS. |
![]() |