150 g jehněčího masa
| 30 g másla
| 2 g soli
| 25 g mouky
| 0,2 g pepře
| 10 ml citrónové šťávy
| 3 g česneku na dochucení
Postup přípravy receptu Kaše z jehněčího masa:
Maso umyjeme a nakrájíme na kousky, zalijeme studenou vodou a zahříváme. Sebereme pěnu, osolíme a znovu sebereme pěnu. Přidáme černý pepř a vaříme do změknutí. Připravíme světlou zásmažku, ochladíme a rozmícháme v horkém bujónu. Mícháme nepřetržitě. Při servírování podáváme nejdříve maso a potom zaléváme hotovou kaší. Dle přání můžeme dochutit česnekem nebo citrónovou šťávou.
Fotky receptu Kaše z jehněčího masa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!