6. 12. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Jalovcový králíček: Do pekáče vložíme pokrájené chlebové kůrky. Na ně položíme králíčka, přidáme olej, posypeme asi kávovou lžičkou kmínu, přidáme celou oloupanou menší cibuli, osolíme, podlijeme troškou vody a dáme péci ... …více»
|
1. 12. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Králík dušený s květákem: Na olivovém oleji krátce osmahneme najemno nakrájený pórek a přidáme na kousky nakrájené králičí maso. Přidáme na růžičky rozebraný květák a zalijeme smetanou ochucenou sójovou omáčkou a muškátem. V . ... …více»
|
30. 11. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Utopený králík: Králíka naporcujeme, dobře osolíme a potřeme prolisovaným nebo utřeným česnekem. Ze zbylých surovin připravíme marinádu, kterou polijeme porce králíka a necháme je odležet do druhého dne. Pečeme pod ... …více»
|
30. 11. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Králík s fazolky: Brambory umyjeme a neloupané rozkrojíme, dáme do pekáče společně s rajčaty a 4 stroužky česneku, zakapeme olejem, worchestr.omáčkou a štávou s 1/2 citronu, dle potřeby osolíme, opepříme a zasypeme ore ... …více»
|
30. 11. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík na feferonkách: Porce králíka naskládáme do pekáče, osolíme, posypeme česnekem a cibulí. Zalijeme máslem a poházíme feferonkami a pečeme. Podáváme s brambory. ... ... …více»
|
29. 11. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Králík dušený na pepři se žampióny: Králíka rozdělíme na 8 dílů, dáme do vhodné nádoby a přelijeme směsí červeného vína, octa, koření a soli. Necháme v lednici 24 hodin marinovat. Bůček nakrájíme na proužky, cibuli na kostičky a očištěn ... …více»
|
29. 11. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Králík dušený na pepři: Králíka naporcujeme a osolíme. Ve vhodném hrnci osmažíme na oleji nakrájenou cibuli, vložíme králíka a hojně ho posypeme čerstvě mletým pepřem. Mírně podlijeme, přikryjeme a na mírném ohni dusíme domě ... …více»
|
29. 11. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Králík dušený na olivách: Králíka naporcujeme, porce osolíme, opepříme a necháme odležet. V kastrolu rozpálíme olej, přidáme nasekaný česnek a bylinky. Pak vložíme porce králíka a podlijeme vínem. Dusíme do změknutí. Nakonec v ... …více»
|
29. 11. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Králík dušený na červeném víně: Králičí hřbet příčně nasekáme na 4 kusy, běhy rozdělíme přeseknutím v kloubech. Maso osolíme a opečeme na rozškvařené slanině. Přidáme hrubě nakrájenou cibuli, celé stroužky česneku, pepř a bobkové li ... …více»
|
28. 11. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králičí směs se zázvorem: Králičí maso nakrájíme na nudličky a osmahneme na oleji. Podlijeme masovým vývarem, přidáme najemno nakrájený pórek, na kostičky nakrájenou mrkev a petržel. Povaříme asi 5 minut a přidáme na tenké nud ... …více»
|