20. 11. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Králík smažený: Maso z vykostěného králíka osolíme, opepříme, obalíme v mouce, vejci a strouhance. Pozvolna smažíme na oleji. ... ... …více»
|
20. 11. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Toskánský králík: Do vykostěného králičího masa zabalíme uvařený listový špenát, který jsme osolili a přidali do něj na drobno nakrájený česnek. Svážeme a dáme do pekáčku, polijeme dostatečným množstvím olivového oleje ... …více»
|
17. 11. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Králičí nudličky se žampióny: Stehna vykostíme a odblaníme. Maso nakrájíme na tenké nudličky, osolíme je a opepříme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Pórek očistíme a nakrájíme na tenčí kolečka. Žampióny očistíme, oloupeme ... …více»
|
16. 11. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Králičí paštika z předku: Zaječí nebo králičí předek uvaříme do měkka v zeleninovém vývaru, potom vykostíme přidáme k masu slaninu a cibuli, na masovém strojku dvakrát umeleme. Přidáme 100 g slaniny nakrájené nakostičky, 1 vej ... …více»
|
16. 11. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík braillon: Do pekáče vlijeme 3 lžíce oleje a vložíme králičí maso. Králíka ze všech stran potřeme hořčicí. Zbytkem oleje maso polejeme a v horké troubě opečeme ze všech stran. Pak osolíme, opepříme, zalijeme vín ... …více»
|
16. 11. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Králík s hlívou v pomalém hrnci: Porce králíka osolíme, opepříme a obalíme ze všech stran v hladké mouce. Na pánvičce necháme zcela rozpustit a lehce osmahnout špek, pak na tom voňavém základu opečeme králíka ze všech stran. Přihodím ... …více»
|
14. 11. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík z Beskyd: Králíka naporcujeme (můžeme i vykostit), osušíme, potřeme prolisovaným česnekem a necháme přes noc odležet v chladu. Uzené maso nakrájíme na kostičky, vložíme do hrnce s rozehřátým olejem, přidáme nad ... …více»
|
8. 11. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík s rozinkami na bílém víně: Králíka omyjeme a naporcujeme, vložíme do zapékací mísy. Cibuli nakrájíme na kostičky, nasypeme na králíka a přidáme rozinky, mrkev nakrájenou na kolečka, tymián, bobkový list, černý pepř a bílé víno. ... …více»
|
4. 11. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Králík s buráky: Králičí hřbet nakrájíme na kostičky. Vejce smícháme se solamylem, sójovou omáčkou i vínem a ochutíme cukrem, solí a pepřem. Do připravené marinády naložíme králíka a necháme ho do druhého dne marinova ... …více»
|
1. 11. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Čína z králičího masa: Králíka vykostíme a nakrájíme na nudličky nebo kostky. Maso promícháme v marinádě z uvedených surovin a necháme nejméně 3 hodiny odležet, nejlépe přes noc. Opékáme na rozpáleném oleji s cibulí nakráje ... …více»
|