Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík a la čína

Králík a la čína
3. 10. 2008 Králičí maso +_________
Příprava receptu Králík a la čína: Králičí maso obalíme v hladké mouce a na cibulce orestujeme. Podlijeme vodou a necháme dusit do změknutí. Přidáme na kolečka nakrájené párky, najemno nakrájené okurky, asi dvě hrstě mražené zeleniny, ... …více»

Králík sypaný uzeným sýrem

Králík sypaný uzeným sýrem
3. 10. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík sypaný uzeným sýrem: Pekáč vymazat tukem, cibuli na kolečka, osolené a okořeněné maso, trochu vody, dusíme doměkka, zalít šlehačkou a posypat str. sýrem, příloha: brambory. ... …více»

Králík s domácí nádivkou a brambory se špenátem

Králík s domácí nádivkou a brambory se špenátem
3. 10. 2008 Králičí maso ++++++++++
Příprava receptu Králík s domácí nádivkou a brambory se špenátem: Očištěného králíka prošpikujeme slaninou, osolíme a opepříme. Česnek prolisujeme a smícháme s hořčicí a touto směsí potřeme králíka z vrchu i zevnitř. Králíka naplníme nádivkou, kůži na břišní části s ... …více»

Králík po cikánsku

Králík po cikánsku
3. 10. 2008 Králičí maso +++++++___
Příprava receptu Králík po cikánsku: Králíka rozporcujeme a jednotlivé díly prošpikujeme špalíčky slaniny. Polovinu česneku prolisujeme a potřeme s ní důkladně všechny díly. Řádně prosolíme, popepříme a položíme do pekáčku na polovinu .. ... …více»

Králík se zelím a knedlíkem

Králík se zelím a knedlíkem
3. 10. 2008 Králičí maso +++++++-__
Příprava receptu Králík se zelím a knedlíkem: Králíka omyjeme, prosolíme a vložíme na pekáč vytřený sádlem. Poklademe plátky anglické nebo jen špekem, posypeme cibulí česnekem, kořením a pečeme asi hodinu a půl. Zelí - nakrájíme a vložíme ... ... …více»
 

Ďábelské králičí rizoto

Ďábelské králičí rizoto
3. 10. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Ďábelské králičí rizoto: Králičí řízky (ukrojené z kýty) odblaníme, naklepeme, nařízneme a protkneme klínky slaniny. Cibuli nakrájíme na drobno, zpěníme na tuku, přidáme řízky a opečeme je po obou stranách. Řízky osolíme, ... ... …více»

Králičí hřbet plněný česnekem a špenátem na bylinkové omáčce

Králičí hřbet plněný česnekem a špenátem na bylinkové omáčce
29. 09. 2008 Králičí maso ++________
Příprava receptu Králičí hřbet plněný česnekem a špenátem na bylinkové omáčce: Králík: Rozprostřeme bránici a potřeme fáší a poklademe mrkví, spařeným špenátem a česnekem a zabalíme spolu s hřbetem. Pomalu opékáme na olivovém oleji. Omáčka: Na olivovém oleji orestujeme bylin ... …více»

Pečený králík s paprikami

Pečený králík s paprikami
29. 09. 2008 Králičí maso +_________
Příprava receptu Pečený králík s paprikami: Opečeme jednotlivé kousky králíka a zastříkneme octem z červeného vína. Po opečení masa orestujeme cibuli, přidáme papriku, česnek a bouquet garni a společně s masem restujeme. Po důkladném orestovaní ... …více»

Dušený králík v sherry a kardamonu

Dušený králík v sherry a kardamonu
29. 09. 2008 Králičí maso +_________
Příprava receptu Dušený králík v sherry a kardamonu: Králíka naporcujeme na 10-12 kousků, osolíme a opepříme. Opečeme je na směsi másla a oleje a k masu přidáme - česnek, všechny druhy cibule a dáme do předehřáté trouby na 200 °C 15 minut. Potom přidáme ... …více»

Plněný králík

Plněný králík
28. 09. 2008 Králičí maso +++++-____
Příprava receptu Plněný králík: Králíka v celku protkneme slaninou nakrájenou na kostičky a osolíme. Posypeme směsí kmínu a cibule a necháme v chladnu uležet asi 1 den. Pak vložíme do pekáče a zalijeme vývarem. Pečeme asi 90 minut. ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !