![]() |
3. 10. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík a la čína: Králičí maso obalíme v hladké mouce a na cibulce orestujeme. Podlijeme vodou a necháme dusit do změknutí. Přidáme na kolečka nakrájené párky, najemno nakrájené okurky, asi dvě hrstě mražené zeleniny, ... …více»
|
![]() |
3. 10. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík sypaný uzeným sýrem: Pekáč vymazat tukem, cibuli na kolečka, osolené a okořeněné maso, trochu vody, dusíme doměkka, zalít šlehačkou a posypat str. sýrem, příloha: brambory.
... …více»
|
![]() |
3. 10. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík s domácí nádivkou a brambory se špenátem: Očištěného králíka prošpikujeme slaninou, osolíme a opepříme. Česnek prolisujeme a smícháme s hořčicí a touto směsí potřeme králíka z vrchu i zevnitř. Králíka naplníme nádivkou, kůži na břišní části s ... …více»
|
![]() |
3. 10. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík po cikánsku: Králíka rozporcujeme a jednotlivé díly prošpikujeme špalíčky slaniny. Polovinu česneku prolisujeme a potřeme s ní důkladně všechny díly. Řádně prosolíme, popepříme a položíme do pekáčku na polovinu .. ... …více»
|
![]() |
3. 10. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík se zelím a knedlíkem: Králíka omyjeme, prosolíme a vložíme na pekáč vytřený sádlem. Poklademe plátky anglické nebo jen špekem, posypeme cibulí česnekem, kořením a pečeme asi hodinu a půl. Zelí - nakrájíme a vložíme ... ... …více»
|
![]() |
3. 10. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Ďábelské králičí rizoto: Králičí řízky (ukrojené z kýty) odblaníme, naklepeme, nařízneme a protkneme klínky slaniny. Cibuli nakrájíme na drobno, zpěníme na tuku, přidáme řízky a opečeme je po obou stranách. Řízky osolíme, ... ... …více»
|
![]() |
29. 09. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí hřbet plněný česnekem a špenátem na bylinkové omáčce: Králík:
Rozprostřeme bránici a potřeme fáší a poklademe mrkví, spařeným špenátem a česnekem a zabalíme spolu s hřbetem. Pomalu opékáme na olivovém oleji.
Omáčka:
Na olivovém oleji orestujeme bylin ... …více»
|
![]() |
29. 09. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený králík s paprikami: Opečeme jednotlivé kousky králíka a zastříkneme octem z červeného vína. Po opečení masa orestujeme cibuli, přidáme papriku, česnek a bouquet garni a společně s masem restujeme. Po důkladném orestovaní ... …více»
|
![]() |
29. 09. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušený králík v sherry a kardamonu: Králíka naporcujeme na 10-12 kousků, osolíme a opepříme. Opečeme je na směsi másla a oleje a k masu přidáme - česnek, všechny druhy cibule a dáme do předehřáté trouby na 200 °C 15 minut. Potom přidáme ... …více»
|
![]() |
28. 09. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný králík: Králíka v celku protkneme slaninou nakrájenou na kostičky a osolíme. Posypeme směsí kmínu a cibule a necháme v chladnu uležet asi 1 den. Pak vložíme do pekáče a zalijeme vývarem. Pečeme asi 90 minut. ... …více»
|