Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: |
![4.67/10, hlasovalo 18 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.67/10, hlasovalo 18 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.67/10, hlasovalo 18 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.67/10, hlasovalo 18 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.67/10, hlasovalo 18 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![4.67/10, hlasovalo 18 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.67/10, hlasovalo 18 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.67/10, hlasovalo 18 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.67/10, hlasovalo 18 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 18 |
|
|
Použité suroviny receptu Segedinský guláš ze skopového masa:
800 g skopového masa
| 3 cibule
| hodně sladké papriky
| sůl, pepř, kmín, bobkový list
| 500 g kysaného zelí
| kysaná smetana
| 1 lžička hladké mouky
| 100 g tuku
| popř. 250 g vepřového bůčku
Postup přípravy receptu Segedinský guláš ze skopového masa:
Na zpěněnou cibuli vložíme kostky masa a zprudka opečeme, přidáme mletou papriku, kmín, sůl, pepř, podlijeme horkou vodou a dusíme. Když je maso téměř měkké, přidáme kysané zelí, bobkový list a necháme dodusit doměkka. Do čtvrt litru kysané smetany zakvedláme lžičku hladké mouky, guláš za stálého míchání zahustíme smetanou a necháme přejít varem.
Fotky receptu Segedinský guláš ze skopového masa:
Fotky vložil: Natural,MichelePrg,piskotik,damami,oko