Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špagety zapečené se zeleninovým lečem a sýrem

fotka Špagety zapečené se zeleninovým lečem a sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Špagety zapečené se zeleninovým lečem a sýrem:

1 špagety  | dle chuti: salám  | 1 zeleninové lečo  | dle chuti: sýr

Postup přípravy receptu Špagety zapečené se zeleninovým lečem a sýrem:

Nejprve necháme uvařit špagety. Dále si na pánvi na trošce omastku osmahneme salám (nelépe gothajský), přidáme zeleninové lečo, ochutíme kečupem (podle chuti: buď ostrý nebo sladký), osolíme a opepříme.
Vymažeme pekáč a vysypeme ho polohrubou moukou. Vložíme do něj špagety a uvařenou směs salámu s lečem a pořádně promícháme pomocí dvou vidliček. Celé zasypeme strouhaným sýrem a necháme asi 15-20 minut zapéct v troubě, než bude sýr zlatý. Podáváme s libovolnou zeleninovou oblohou.


Fotky receptu Špagety zapečené se zeleninovým lečem a sýrem:

Špagety zapečené se zeleninovým lečem a sýrem
Špagety zapečené se zeleninovým lečem a sýrem
Špagety zapečené se zeleninovým lečem a sýrem
Špagety zapečené se zeleninovým lečem a sýrem
Fotky vložil: aknels 
Hodnocení receptu Špagety zapečené se zeleninovým lečem a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !