Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.04. 2025
Dnes má svátek Heřman a Hermína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uzené maso s kapustou

fotka Uzené maso s kapustou
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Uzené maso s kapustou:

20 dkg vařeného uzeného masa (bůček nebo žebírka)  | půlka kapusty  | dle chuti: sůl  | 1 cibule  | 3 dkg tuku  | 3 dkg hladké mouky  | 2 stroužky česneku  | dle chuti: pepř

Postup přípravy receptu Uzené maso s kapustou:


Kapustu nakrájíme nahrubo, podlijeme vroucí osolenou vodou, povaříme a odcedíme. Drobně nakrájenou cibuli osmažíme na tuku, přidáme kapustu, podlijeme a dusíme doměkka. Pak ji lehce zaprášíme moukou, podlijeme a přidáme na větší kostky nakrájené maso. Chvíli dodusíme. Před podáváním vmícháme se solí utřený česnek. Podáváme s chlebem nebo brambory.



Fotky receptu Uzené maso s kapustou:

Uzené maso s kapustou
Fotky vložil: molekova 
Hodnocení receptu Uzené maso s kapustou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !