![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 09. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karotku nakrájíme na podélné tenké plátky. Slaninu nakrájíme na tenké proužky.
Vepřovou panenskou svíčkovou omyjeme a osušíme. Potom do ní podélným řezem vytvoříme kapsu, kterou uvnitř osolíme a ope ... …více»
|
![]() |
20. 09. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cibuli nakrájíme na jemné kostičky. Z rozmarýnu otrháme lístečky a jemně je usekáme. Kýtu lehce naklepeme. Z obou stran opepříme a vtlačíme usekaný rozmarýn.
Připravené maso opékáme na rozpáleném ol ... …více»
|
![]() |
19. 09. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Masíčko opereme, naklepeme, osolíme a okořeníme gyros kořením nebo kořením grilovacím. Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Sýr nastrouháme, česnek oloupeme a prolisujeme do sladké smetany. Másle ... …více»
|
![]() |
18. 09. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maso nakrájíme na medailonky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme. Na rozpáleném oleji po obou stranách rychle opečeme. Pak přidáme zázvor, podlijeme vývarem a dusíme asi pět minut. Pomeranč omyjeme, z ... …více»
|
![]() |
18. 09. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cuketu nakrájíme na širší nudličky a na oleji osmahnem do poloměkka. Vyjmeme, do rozehřátého výpeku dáme osolené a opepřené masové nudličky obalené v solamylu a po všech stranách orestujeme. Přidáme ... …více»
|
![]() |
18. 09. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cibuli nakrájíme na kostičky. Brambory nastrouháme nahrubo. Vepřové uvařené maso jemně usekáme. Slaninu nakrájíme na malé kostičky.
Maso promícháme se slaninou a půlkou nakrájené cibule. Z brambor, ... …více»
|
![]() |
15. 09. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kysané zelí překrájíme, zalijeme vodou a hned do něho přidáme omyté a na kostky nakrájené uzené maso a stejně velké vepřové maso. Doplníme na kostičky nakrájenou a rozškvařenou slaninou a paprikou. ... …více»
|
![]() |
14. 09. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vepřové masité ocásky omyjeme.
Petrželovou nať velmi jemně usekáme a promícháme s mlékem a drceným kmínem. Ocásky vložíme do takto připravené marinády a necháme několik hodin rozležet, nejlépe přes ... …více»
|
![]() |
14. 09. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nejdřív si nakrájíme zeleninu. Pórek si nakrájíme na silnější kolečka a vyskládáme jím dno zapékací misky. Stroužky česneku prolisujeme a potřeme masa, která jsme si osolili a opepřili. Na pórek polož ... …více»
|
![]() |
12. 09. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maso naklepeme. Cibuli nakrájíme na tenké plátky, česnek utřeme a se zázvorem osmahneme na pánvi na tuku do zlatova. Cibulová kolečka vyndáme na talířek. Na pánev přidáme plátky masa a opečeme po obou ... …více»
|