Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové řízky s rozmarýnem, smetanou a vínem

fotka Vepřové řízky s rozmarýnem, smetanou a vínem
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Vepřové řízky s rozmarýnem, smetanou a vínem:

3 plátky vepř. kýty  | 1 lžička čerstvého rozmarýnu  | 150 ml bílého vína  | 1 cibule menší  | 120 ml zakys. smetany  |  sůl a pepř  |  olej

Postup přípravy receptu Vepřové řízky s rozmarýnem, smetanou a vínem:

Cibuli nakrájíme na jemné kostičky. Z rozmarýnu otrháme lístečky a jemně je usekáme. Kýtu lehce naklepeme. Z obou stran opepříme a vtlačíme usekaný rozmarýn.
Připravené maso opékáme na rozpáleném oleji z obou stran po 3 minutách. Potom maso vyjmeme a uchováme na teple. Ve výpeku necháme zpěnit cibulku, kterou zalijeme vínem. Zmírníme teplotu a krátce podusíme. Nakonec vmícháme zakysanou smetanu a podle chuti osolíme a opepříme.
Na nahřáté talíře rozdělíme kopeček rýže a plátek masa, který přelijeme rozmarýnovou omáčkou.


Fotky receptu Vepřové řízky s rozmarýnem, smetanou a vínem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové řízky s rozmarýnem, smetanou a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !