![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 10. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové na smetaně s pórkem a žampiony: Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme najemno. Žampiony nakrájíme na plátky a pórek na kolečka.
V hrnci rozehřejem olej. Vsypeme cibuli a zpěníme ji. Pak přidáme m ... …více»
|
![]() |
22. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové ve vlastní šťávě: Bůček by měl být prorostlý. Nakrájíme ho na menší kusy. Sundáme kůži. Dáme do papiňáku, přidáme 1 lžíci pragandy /rychlosůl/ a 1litr vody a vaříme hodiny. Pak rozmačkáme a dáme do sklenic. Jsou z toho ... …více»
|
![]() |
21. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Stroganov se žampióny: Maso nakrájíme na jemné nudličky a zprudka opečeme na oleji s máslem. Osolíme, opepříme. Přidáme papriku nakrájenou na proužky a žampiony na plátky a společně chvíli restujeme. Pak okořeníme špetkou m ... …více»
|
![]() |
21. 10. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pardubický plněný špíz: Vepřové maso nakrájíme na 16 malých tenkých plátků. Jemně je naklepeme a okořeníme solí, pepřem i muškátovým květem.
Jemně umleté vepřové maso smícháme s kapary, vejcem i smetanou a dobře promíchám ... …více»
|
![]() |
21. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ostrý vepřový guláš:
Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na jemno. Chilli papričky zbavíme jadérek, omyjeme a jemně usekáme.
Na oleji zpěníme cibulku, papričky a česnek. Přidáme . ... …více»
|
![]() |
20. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šunkové řízky: Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, omyjeme, osušíme a poté lehce naklepeme.
Potřeme nejdříve z jedné strany sardelovou pastou, poklademe plátky šunky a stejný postup zopakujeme z druhé strany. Řízk ... …více»
|
![]() |
20. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečeně s rajčaty a kapary: Pečeni osolíme a opepříme. Maso obložíme listy vavřínu a ovážeme nití. Maso opečeme na rozehřátém řepkovém oleji ze všech stran. Podlijeme vývarem a přikryté dusíme asi 50 minut. Rajčata oloupeme a sp ... …více»
|
![]() |
19. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bleskové a la španělské ptáčky: Nakrájíme maso na plátky nebo větší kousky, tak jak to půjde; trochu naklepeme, posolíme, opepříme a z obou stran potřeme bohatě plnotučnou hořčicí. Na oleji zpěníme cibulku a slaninu pokrájenou na ma ... …více»
|
![]() |
19. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso Gyros: Maso nakrájíme na tenké plátky, smícháme s kořením, lžící oleje, mírně osolíme a necháme 1/2 hodiny odpočinout. Na pánvi prudce opečeme na proužky nakrájenou papriku, cibuli, přidáme okořeněné maso a ... …více»
|
![]() |
19. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sezamové řízky: Kotlety omyjeme, osušíme, po obvodu nařízneme a naklepeme. Pak řízky osolíme a podle chuti okořeníme.
Maso nejdříve obalíme v mouce, poté v rozšlehaných vejcích a nakonec v sezamových semínkách, kt ... …více»
|