![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené kotlety s ananasem: Kotlety naklepeme, osolíme, okořeníme dle chuti. Cibuli nakrájíme na kolečka a dáme na celé dno pekáčku. Kotlety dáme do pekáčku, přidáme trochu oleje a podlijeme vodou. Necháme péct cca 1/2 h při 175 ... …více»
|
![]() |
19. 10. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Delikatesní bůčková roláda: Vykostěný vepřový bůček rozřízneme na plát, rozklepeme jej a naplníme směsí z mletého masa a přísad. Protkneme párkem, bůček srolujeme, svážeme motouzem a upečeme v troubě.
Směs: Mleté maso prohnět ... …více»
|
![]() |
18. 10. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékané těstoviny se špenátem a uzeným masem: Uzený bůček uvaříme doměkka, vykostíme a nakrájíme na kostičky. Těstoviny uvaříme v osolené vodě skoro doměkka. Pak scedíme a propláchneme studenou vodou. S částí tuku vymastíme pekáče. Na zbylém tuku ... …více»
|
![]() |
18. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Přírodní vepřový kotlet: Nasekané kotlety na okrajích nařízneme osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na horkém oleji opečeme po obou stranách. Kotlety vyjmeme výpek zalijeme vodou promícháme, krátce podusíme zjemníme ... ... ... …více»
|
![]() |
18. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Blesková kotleta: Kotlety na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a po obou stranách prudce opečeme na horkém oleji. ... ... …více»
|
![]() |
18. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rizoto s kukuřicí a hráškem: Dáme vařit rýži podle návodu na krabičce. Oloupeme si cibuli a nakrájíma na jemno. Dáme do rozpáleného oleje cibuli. Necháme zbarvit do zlatova. Konzervu s masem ve vlastní štávě nakrájíme na kostečky ... …více»
|
![]() |
17. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůček s barevnou náplní: Maso několikrát prokrojíme na co největší plát, který paličkou naklepeme. Na másle "srazíme" osolená vajíčka a necháme je zchladnout. Papriku a pórek očistíme a nakrájíme na proužky. Česne ... …více»
|
![]() |
17. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlíkový guláš po cikánsku: Cibuli nakrájíme na tenčí půlkolečka a zpěníme na sádle. Maso nakrájíme na kostky a opékáme s cibulí, až se maso zatáhne. Poté přisypeme mletou papriku a ještě chvíli restujeme. Osolíme, podlijeme v . ... …více»
|
![]() |
17. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Segedinský guláš s bramborovým knedlíkem: Do kastrolu dáme 1 PL sádla - rozpustíme, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, špetku kmínu a orestujeme, přidáme mletou papriku, kdo má rád i pálivou, krátce opět orestujeme, aby se paprika nespál . ... …více»
|
![]() |
17. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fazole s kroupami a uzenou krkovičkou: Fazole uvaříme s trochou majoránky a pak je scedíme. Stejně tak upravujeme i kroupy, ale ty ve vroucí vodě osolíme a zakápneme trochou oleje. Po uvaření kroupy scedíme a propláchneme studenou vodou. P ... …více»
|