![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
24. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tlačenka s cibulí a octem: Tlačenku nakrájíme na plátky tlusté asi 1 cm, obložíme plátky nakrájené cibule a zalejeme neředěným octem.
... ... …více»
|
![]() |
24. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečená mistička s masem a bramborovou kaší: Brambory rozmačkáme nebo rozmixujeme, přidáme trochu mléka, případně másla a vypracujeme hustší kaši. Mističku nebo mističky (vždy porce pro jednoho) vymažeme máslem, potom na dno dáme vrstvu kaše, . ... …více»
|
![]() |
24. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chlupaté knedlíky s uzeným masem: Cibulku si nakrájíme nahrubo a osmažíme dozlatova. Připravíme si bramborové těsto a do něj nastrouháme syrové brambory (nahrubo). Z těsta vytvoříme malé knedlíčky a vaříme v osolené vodě, než vyplavou ... …více»
|
![]() |
24. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové nudličky po portugalsku: Vepřovou kýtu podle potřeby očistíme, omyjeme a osušíme. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme je a pak je nakrájíme na hranolky.
Vepřové nudličky prudce smažíme za stálého míchání na rozpuštěném más ... …více»
|
![]() |
24. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové steaky Riviéra: Vepřovou krkovici omyjeme, osušíme a okořeníme. Nenaklepáváme.
Šunku nakrájíme na nudličky, rajčata opláchneme a rozdělíme na měsíčky, žampiony slijeme a necháme okapat.
Troubu předehřejeme na 2 ... …více»
|
![]() |
24. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Babicovy recepty - Francouzské brambory paní Hany: Na pánvi rozpustíme máslo a orestujeme na něm sterilované žampiony. Trochu osolíme a přidáme drcený kmín, aby vyniklo jejich aroma. Zapékací mísu nebo pekáč vytřeme máslem, přidáme nasekané syrové bra ... …více»
|
![]() |
23. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažený špíz s oblohou: Maso nakrájíme na malé kousky. Z vajec, zakysané smetany, soli a bylinek připravíme směs. Maso nabodneme na špejle a obalíme jako řízek. Smažíme v troubě na plechu. Nové brambory omyjeme a rozkrájíme ... …více»
|
![]() |
23. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Babiččina bůčková roláda: Vepřový bůček očistíme, vykostíme a rozřízneme na roládu. Plát naklepeme, potřeme česnekem, okořeníme. Na takto připravený plát naneseme v tenké vrstvě mleté maso, pak jemně nakrájená vejce, klobásk . ... …více»
|
![]() |
23. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ukrajinská sekaná v rosolu: Vepřové a hovězí maso umeleme, přidáme solamyl, sůl, pepř a důkladně promícháme. Směs rozložíme na navlhčenou gázu. Vejce ušleháme, upečeme omeletu, položíme ji na maso a pokládeme vařenou mrkví. Vše ... …více»
|
![]() |
23. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dýně na smetaně s vepřovou panenkou:
Dužinu dýně nebo cukety pokrájíme na kostičky, cibuli na kolečka, česnek prolisujeme. Estragon posekáme na jemno. Vše osmahneme na pánvi v rozehřátém másle, přidáme sůl, papriku a pepř, přelijeme . ... …více»
|