![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečený vepřový bůček po debrecínsku: Bůček vykostíme, ze strany nakrojíme jako na kapsu, rozložíme na plát, přikryjeme mikrotenovou fólií a rozklepeme. Takto připravený plát potřeme rozetřeným česnekem a poklademe mletým masem ochuceným ... …více»
|
![]() |
20. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízečky s ořechovou kůrčičkou: Z chleba odkrojíme kůrku a nakrájíme ho na kostičky. Ořechy posekáme, přidáme tymián, nakrájený chléb a prolisovaný česnek. Vše zalijeme smetanou, ochutíme solí a pepřem a nakonec dobře promícháme. Mr ... …více»
|
![]() |
20. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Požárské karbanátky: Vepřové a telecí maso umeleme, osolíme, přidáme vejce, lžíci silného vývaru z hub, bramborovou mouku a vše dobře propracujeme. Z této dávky utvoříme 2 karbanátky, které opečeme po obou stranách na gri ... …více»
|
![]() |
20. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pochoutka z vepřového masa a hub: Na rozpáleném oleji nejdříve orestujeme jemně nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené houby, osolíme, opepříme a vydusíme až jsou bez vody. Necháme vychladnout. Pak vmícháme připravenou tatarskou omáčku. ... …více»
|
![]() |
20. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzený nákyp: Rohlík nakrájíme na kolečka a máčíme ho v mléce s rozšhlehanými vejci 5 minut.
Vsypeme na kostičky nakrájený bůček.
Pořádně promícháme a přidáme koření.
Dáme na vysypaný plech a dáme péct do stře ... …více»
|
![]() |
20. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plovdivské maso s hráškovou rýží : Cibuli nakrájíme nadrobno a lehce podusíme na trošce oleje. Vepřové maso nakrájíme na nudličky a přidáme k cibuli, osolíme a až zrůžoví přidáme papriku a grilovací koření (vznikne něco jako základ na ... …více»
|
![]() |
20. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Selský salát s pikantními řízečky: Nakrájené vařené brambory, nasekanou cibulku, červenou cibuli a kostičky balkánského sýra obalené v nasekaných listech celeru důkladně promícháme. Hořčici vyšleháme s olejem, octem, solí a pepřem. Dre ... …více»
|
![]() |
19. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové s cibulí: 0,5 kg vepřového nakrájíme na nudličky, obalíme v soli a v pepři. Varianta: ve škrobu. Cibuli nakrájíme na kolečka. Na oleji 15 vteřin osmahneme rozdrcený stroužek česneku, přidáme maso a 3 minuty sma ... …více»
|
![]() |
19. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové s čínským zelím: 0,5 kg vepřového nakrájíme na nudličky, obalíme v soli a v pepři. Malé čínské zelí rozkrájíme na kousky.
Na oleji 15 vteřin osmahneme rozdrcený stroužek česneku, přidáme maso a 3 minuty smažíme.
Vyn ... …více»
|
![]() |
19. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Švejžužu s feferony: Maso nakrájíme na kostičky.
Vše smícháme a necháme odestát 14 hodin.
Druhý den jen osmažíme. Smažíme jen 5 minut.
Solíme a pepříme až na talíři.
Dobrou chť. ... ... …více»
|