![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušené vepřové hranolky: Papriku, feferony a cibuli nakrájíme a smažíme spolu s masem nakrájeným na hranolky.
Pak přidáme zbytek přísad a podlijeme mírně vodou. Dusíme do měkka.
... …více»
|
![]() |
22. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové kotlety s jablky a švestkami: Vykostěné a naklepané tenké kotlety osolíme. Jablka oloupeme a nakrájíme na plátky. Švestky omyjeme a necháme na cedníku trochu zvlhnout, pak je vypeckujeme. Mezi dvě kotlety vložíme plátky jablek a a ... …více»
|
![]() |
22. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nálev na maso: Cibuli nakrájíme na drobné kostičky, maso na nudličky, nebo menší plátky.
Všechny suroviny dohromady smícháme a dáme do lednice uležet. Samozřejmě čím déle, tím lépe. Maso takto naložené vydrží až 2 ... …více»
|
![]() |
21. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní vepřové řízky: Řízky lehce naklepejte, osolte, pokapejte šťávou z 1/2 pomeranče smíchanou se lžící koňaku a nechte rozležet. Na pánvi vytřené olejem nebo na grilu maso opečte z obou stran doměkka. Zpěňte naoleji dro ... …více»
|
![]() |
21. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Blesková pečená panenka: Nahřát troubu na 200°C. Smíchat celerová semínka a kmín na plochém talířku. Pomazat celé panenky hořčicí. Osolit je, opepřit a obalit v koření. Položit šalvěj na každou panenku a svázat ... ... …více»
|
![]() |
21. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso vařené v zeleném čaji : Vepřovou kýtu svážeme do tvaru válce, zalijeme vodou a hodinku vaříme spolu se zeleným čajem. Necháme chladnout a mezitím připravíme marinádu. Smícháme 4 lžíce sojové omáčky, 2 lžíce mirinu, 2 lžíce r ... …více»
|
![]() |
21. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Panenka v listovém těstě: Větší cibuli nakrájíme nadrobno. Můžeme přidat i česnek. Cibuli a česnek lehce orestujeme na másle. Přidáme kečup nebo rajčatový protlak, dvě lžíce francouzské nebo nějaké ostřejší hořčice (ideálně hr ... …více»
|
![]() |
20. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené kotlety se zeleninou: Vepřové maso omyjeme, osušíme, odblaníme a nakrájíme ostrým nožem na stejně velké plátky, které jemně naklepeme, osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm po obou stranách zvolna opé ... …více»
|
![]() |
20. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové nudličky na portském: Čínské houby vsypejte do kastrolku, zalijte vroucí vodou a nechte je zhruba 10 minut namočené. Pak je sceďte a překrájejte na menší kousky. Panenku opláchněte, osušte a nakrájejte na proužky. V misce ... …více»
|
![]() |
20. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Studený vepřový bůček marinovaný v bylinkách: Vykoštený bůček lehce osolíme, opepříme, vložíme do pekáčku a pod pokličkou upečeme doměkka (si 2 hod). Bylinky nesekáme nadrobno, promíchíme s rozmačkaným česnekem, lehce osolíme a touto směsí potře ... …více»
|