![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové řízečky po sicilsku: Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Opečeme po obou stranách na rozehřátém másle a dáme stranou. Vepřovou kýtu očistíme a nakrájíme na 8 plátků. Po obvodu je mírně na několika místech nařízneme a po ... …více»
|
![]() |
23. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kýta s mozaikou: Slaninu dáme do mrazáku ztuhnout (alespoň dvacet minut) a pak z ní nakrájíme ostrým nožem menší dlouhé klínky. Kýtu vcelku opláchneme, osušíme a případně odblaníme. Špikovacím nožem uděláme do masa po ... …více»
|
![]() |
23. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové plátky s divokou rýží : Divokou rýži dobře opereme. Vložíme ji do dvoulitrové pečicí nádoby, přidáme k ní slepičí vývar, víno a cibuli. Nahoru dáme vepřové plátky, nádobu přikryjeme a při teplotě 160°C hodinu pečeme. Pak při ... …více»
|
![]() |
23. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečený kotlet se sýrem: Brambory uvaříme s kmínem, vychladlé je nakrájíme na kolečka. Papriky nakrájíme na nudličky, cibuli na kostičky. Sladkou papriku smícháme s moukou a maso obalíme, pak je na oleji asi 2 minuty opékáme ... …více»
|
![]() |
22. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kotlety smažené na hořčici: Kotlety naříznout a naklepat. Potom osolit, opepřit a posypat mletou paprikou (druh zvolit podle chuti). Potom potřít jednu stranu hořčicí (pouze klasika Česká plnotučná - s jinou to není ono). Na pán ... …více»
|
![]() |
22. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Špenátová panenka : Panenky rozřízněte tak, abyste je mohli rozevřít jako knihu a získali plátky. Ty jemně naklepejte, osolte a opepřete. Špenát spařte horkou vodou, zlehka vymačkejte a spolu s plátky mozzarelly položte ... …více»
|
![]() |
22. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Selská vepřová roláda: Z vepřového bůčku si připravíme plát, který naklepeme a osolíme. Mleté maso smícháme s namočenou žemlí, solí, pepřem, utřeným česnekem, kmínem, majoránkou, vejcem a zahustíme trochou strouhanky a mouk ... …více»
|
![]() |
22. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky se sýrem: Vepřové řízky osolíme a opepříme. Cibuli pokrájíme na kolečka, prolisujeme česnek. V rozpáleném oleji opečeme řízky, vyjmeme a uložíme do zapékací mísy. Ve výpeku osmahneme cibuli spolu s prolisovaným ... …více»
|
![]() |
22. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čína slečny Kateřiny: Maso si připravíme a napkrájíme na kousky, kousky masa smícháme (promícháme) se solamylem. V misce si připravíme směs z ostatních ingrediencí - cibuli nakrájíme na jemno a připáme koření (pepř a sůl d ... …více»
|
![]() |
22. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Italské smažené řízky: Řízky naklepeme, osolíme, posypeme tvarohem, přehneme a spojíme.
Obalíme je v rozšlehaných vejcích a strouhance.
Smažíme velmi pomalu. ... ... …více»
|