![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové kotlety s koprovou a paprikovou omáčkou: Kotlety omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Ve větší pánvi rozpálíme sádlo až se z něj začne lehýnce kouřit, na něm osmahneme kotlety 3 minuty z každé strany a položíme stranou.
Do ... …více»
|
![]() |
19. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety s omáčkou se šunkou a okurkami: Kotlety omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce, přebytky otřepeme. Rozehřejme velkou pánev, rozpálíme sádlo a až se z něj začne lehýnce kouřit, osmahneme kotlety, asi 4 minuty po každé ... …více»
|
![]() |
19. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Baby back ribs: Ze všeho nejdřív musíme žebírka pořádně očistit. To znamená nejen umýt, ale hlavně odstranit blánu z vnitřní strany oblouku žebírek. Pokud ji tam necháme, dost to pokazí výslednou chuť, nehledě na to, ... …více»
|
![]() |
19. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený vepřový bůček s broskvemi: Troubu předehřejeme na 220°C. Do kůže uděláme centimetr od sebe hlubší zářezy, klidně zajedeme až do masa. Potom nožem opatrně oddělíme maso od kostí. Tymián utřeme s máslem, přidáme sůl a pepř. Takto ... …více»
|
![]() |
19. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené vepřové plátky s mozzarellou: Libové vepřové plátky (řízky) opláchneme, osušíme, lehce naklepeme paličkou na maso, tak jak jsme běžně zvyklí u řízků. Na pánvi rozpálíme pokrmový tuk se lžící oleje a plátky na něm osmažíme; stačí a ... …více»
|
![]() |
19. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené vepřové koleno na černém pivě: Příprava kolen před pečením:
Vepřová kolena nařízneme ke kosti a obnažíme je, aby se koleno lépe propeklo. Osolíme, opepříme, ovoníme tymiánem a pak je naložíme na 6 hodin do již připravené pivní mar ... …více»
|
![]() |
19. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečeně s houbami a česnekem: Maso pěkně nařízneme tak, že vytvoříme kapsu a do ní vložíme houby. Je celkem jedno jaké to jsou houby (hříbky, žampiony aj.). Pokud máme jen sušené houby, musíme je asi tak na půl hodiny namočit. Ale ... …více»
|
![]() |
19. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová panenka na majoránce: Vepřovou panenku nakrájíme na plátky asi 3 cm silné. Plátky potřeme hořčicí a obalíme kolem dokola plátky slaniny. Cibuli nakrájíme na kolečka, jablka na osminky a podusíme na másle. Podušená jablka s ... …více»
|
![]() |
19. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Szegedínské závitky: Plátky vepřového, nejlépe libovou krkovičku, naklepeme, osolíme, posypeme paprikou, potřeme horčicí, položíme pláteček anglické slaniny (chtělo by to domácí špek, co tak krásně voní po uzení) a na ten ... …více»
|
![]() |
19. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso s bazalkovou omáčkou: Vepřové maso nakrájíme na menší kousky, opečeme na oleji, přidáme nakrájenou papriku, pórek, mrkev, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem. Podusíme a ke konci přidáme smetanu, nasekanou bazalku a dochut ... …více»
|