Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové kotlety s koprovou a paprikovou omáčkou

Vepřové kotlety s koprovou a paprikovou omáčkou
19. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové kotlety s koprovou a paprikovou omáčkou: Kotlety omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Ve větší pánvi rozpálíme sádlo až se z něj začne lehýnce kouřit, na něm osmahneme kotlety 3 minuty z každé strany a položíme stranou. Do ... …více»

Vepřové kotlety s omáčkou se šunkou a okurkami

Vepřové kotlety s omáčkou se šunkou a okurkami
19. 08. 2008 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Vepřové kotlety s omáčkou se šunkou a okurkami: Kotlety omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce, přebytky otřepeme. Rozehřejme velkou pánev, rozpálíme sádlo a až se z něj začne lehýnce kouřit, osmahneme kotlety, asi 4 minuty po každé ... …více»

Baby back ribs

Baby back ribs
19. 08. 2008 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Baby back ribs: Ze všeho nejdřív musíme žebírka pořádně očistit. To znamená nejen umýt, ale hlavně odstranit blánu z vnitřní strany oblouku žebírek. Pokud ji tam necháme, dost to pokazí výslednou chuť, nehledě na to, ... …více»

Pečený vepřový bůček s broskvemi

Pečený vepřový bůček s broskvemi
19. 08. 2008 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Pečený vepřový bůček s broskvemi: Troubu předehřejeme na 220°C. Do kůže uděláme centimetr od sebe hlubší zářezy, klidně zajedeme až do masa. Potom nožem opatrně oddělíme maso od kostí. Tymián utřeme s máslem, přidáme sůl a pepř. Takto ... …více»

Zapečené vepřové plátky s mozzarellou

Zapečené vepřové plátky s mozzarellou
19. 08. 2008 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Zapečené vepřové plátky s mozzarellou: Libové vepřové plátky (řízky) opláchneme, osušíme, lehce naklepeme paličkou na maso, tak jak jsme běžně zvyklí u řízků. Na pánvi rozpálíme pokrmový tuk se lžící oleje a plátky na něm osmažíme; stačí a ... …více»
 

Pečené vepřové koleno na černém pivě

Pečené vepřové koleno na černém pivě
19. 08. 2008 Vepřové maso +++++++++_
Příprava receptu Pečené vepřové koleno na černém pivě: Příprava kolen před pečením: Vepřová kolena nařízneme ke kosti a obnažíme je, aby se koleno lépe propeklo. Osolíme, opepříme, ovoníme tymiánem a pak je naložíme na 6 hodin do již připravené pivní mar ... …více»

Vepřová pečeně s houbami a česnekem

Vepřová pečeně s houbami a česnekem
19. 08. 2008 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Vepřová pečeně s houbami a česnekem: Maso pěkně nařízneme tak, že vytvoříme kapsu a do ní vložíme houby. Je celkem jedno jaké to jsou houby (hříbky, žampiony aj.). Pokud máme jen sušené houby, musíme je asi tak na půl hodiny namočit. Ale ... …více»

Vepřová panenka na majoránce

Vepřová panenka na majoránce
19. 08. 2008 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Vepřová panenka na majoránce: Vepřovou panenku nakrájíme na plátky asi 3 cm silné. Plátky potřeme hořčicí a obalíme kolem dokola plátky slaniny. Cibuli nakrájíme na kolečka, jablka na osminky a podusíme na másle. Podušená jablka s ... …více»

Szegedínské závitky

Szegedínské závitky
19. 08. 2008 Vepřové maso +++++++++_
Příprava receptu Szegedínské závitky: Plátky vepřového, nejlépe libovou krkovičku, naklepeme, osolíme, posypeme paprikou, potřeme horčicí, položíme pláteček anglické slaniny (chtělo by to domácí špek, co tak krásně voní po uzení) a na ten ... …více»

Vepřové maso s bazalkovou omáčkou

Vepřové maso s bazalkovou omáčkou
19. 08. 2008 Vepřové maso +++++++++-
Příprava receptu Vepřové maso s bazalkovou omáčkou: Vepřové maso nakrájíme na menší kousky, opečeme na oleji, přidáme nakrájenou papriku, pórek, mrkev, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem. Podusíme a ke konci přidáme smetanu, nasekanou bazalku a dochut ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !