![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotletky v cidru se šalvějí a jablky: 1. Troubu předehřejte na 160, horkovzdušnou na 140 stupňů. Kotlety osolte, opepřete a lehce poprašte moukou. V pánvi rozehřejte olej i máslo a maso na něm z obou stran dozlatova opečte. Pak ho nasklád ... …více»
|
![]() |
8. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené vepřové kostky v zelí: Na tuku osmažíme do zlatova cibuli, přidáme maso nakrájené na kousky. Zalijeme 1 dcl vody a dusíme téměř doměkka. Přidáme zelí, majoránku, pepř, sůl, zázvor a dusíme do měkka. Zalijeme asi 2 deci vody ... …více»
|
![]() |
8. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky s hořčicí a česnekem: Maso lehce naklepeme, osolíme, okořeníme a po obou stranách pomažeme hořčicí smíchanou s lisovaným česnekem. Vložíme do rozpáleného oleje a necháme propéct do zlatova. Podáváme s brambory a čerstvou z ... …více»
|
![]() |
8. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plzeňský flamendr: Vepřové maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a promícháme se solamylem. Maso opečeme na horkém oleji, přidáme na kostky nakrájenou cibuli, krátce podusíme než zesklovatí, přilijeme vývar, vlo ... …více»
|
![]() |
7. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nadívaná tykev plněná masem: Tykev vydlabeme, dužinu zbavenou semen nakrájíme nadrobno a dáme do mísy. Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na menší kousky. Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm krátce orestujeme. Přidáme nakrá ... …více»
|
![]() |
7. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čínská pečeně: Maso osolíme, opepříme, protáhneme slaninou a sardelkami. Dáme na pekáč se zpeněným máslem a maso rychle opečeme, přidáme kapary, hořčici, podlejeme a necháme péci doměkka. Při pečení maso poléváme, a ... …více»
|
![]() |
7. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové na hořčici a smetaně: 1. V silnostěnném kastrolu nebo ve vysoké pánvi rozpalte olej a zprudka na něm osmažte tenké (ne však vysloveně průsvitné) plátky vepřové panenky. Vsypte nejdříve kousky cibule, potom nadrcený česnek ... …více»
|
![]() |
7. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Omáčka čtyř pepřů: Vepřové maso nakrájíme na nudličky a na oleji osmahneme spolu s nakrájenou cibulí a podlijeme vývarem. Necháme dusit dokud není maso měkké. Sáček od Vitany smícháme se smetanou a řádně promícháme. Zal ... …více»
|
![]() |
7. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Veselé masové závitky: Plátky masa naklepeme, na povrch položíme plátek slaniny a do středu plátku umístíme 1/4 vajíčka, několik nudliček papriky a cibule. Závitky smotáme a zpevníme párátky nebo nití. Vložíme do zapékací m ... …více»
|
![]() |
7. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Housky se šťavnatými řízky: 1. Řízky mírně naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance.
2. V oleji je dozlatova osmažíme. Broskve nakrájíme na kostičky. Majonézu, jogurt, kari, sůl a pe ... …více»
|